perjantai 15. elokuuta 2008

elokuun viijestoista


15.08.2008 - 20:53
Voi mahoton senttää sanon mie, paljon suosimain voorumi koki tännää erittäin iso mänetyksen ko vakiokirjottajista Pike ilimotti jotta soonmoro nyt :(

Ei sillä kyllähä se on ihelläniki kerran jos toisennii käyny simmottis ajatus pääsä jotta parempi solis sanoa heippa, kun roikkua lukemassa välilä todella lapsellista hiekkakasameinikiä (jollain se tästäki kirjotuksesta on herneet nenässä, mutta siitä vaa) Mikä näissä voorumeissa sitten vetää puoleensa?

Mikä saa aikuisenkin ihmisen addiktoitumaan yhtee ja sammaa saittii, niin jotta ekkana ko aukassoo tietokonnee ni pittää kahttoo ko voorumi ensimmäisenä. Mie olen nikilläni kirjottana kohta kuustuhatta viesttii ja onha se totta jotta ehkä kolomas osaki niistä ois riittänä, loput lienee iha sonttoo.

Välilä tuo voorumi jakkaa miel pitteet äijiläki, pitävät voorumia kaike paha alakuna ja juurena.. ja onha se totta jotta välilä sielä männää iha överiks asioista, on niin monta miel piettä kun on kirjottajjooki ja joukossa tyhmmyys välliin tiivistyy, vuan silti kehottasin kottii jiävvee osapuolta rohkkeesti mukkaa, sielä sitä vertaistukkee ja neuvoja suapi iha riittämmii, ja uskokkee pois jotta onniistä iso osa iha hyövyllistäkki.

Joku taika tuosa voorumissa kuitessii on, sieltä irti piäsemine on mahottoman vaikkeeta, tunttuu jotta iso osan noista ihmisistä tunttoo jo paremmi ku hyvin? Piiri on pien ja tiivis ja sielä on koettu suuria tuntteita elämä koko kirjosta...kyllä se voorumi olemassa olollaan on monta tuskasta hetkkee pelastana.

Mutta silti miusta tätä assiita pohtinneena tunttuu sille jotta ehkä on paremo ottoo niskasta ihteesä kiini ja miunii sannoo.. soonmoro?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti