keskiviikko 20. elokuuta 2008

kaheskymmenes elokuuta


20.08.2008 - 11:23
Hups heijjaa näin saikulla ollessa sitä ehtii miettiimmää yhtää jos toistaa..

Aika ussein oon törmänny siihen ajatukseen jotta kotijoukkolainen sannoo "mie en pärjjee, mie en jaksa mi e en taho, mie en ossoo" ja sitte sitä ollaan masetunutta ja muasa myytyy ku päiviä laskettaan ja miestä kottiin vuotettaa.. Voi herramujee aikkuissii immeissii kaik. Mie en suata tajuta jotta miten se erossa olo on muka nii vaikkeeta? Jos ei yksin elävä pärjjee muutammoo viikko iha keskennää ni mie sanon jot hiän on kyl lähheisriippuvaine ja se o sairraus!

Eihä kettää aikuista pitäs tarvita taluttoo vierellää uamusta ilttaa ja päivästä toissee, ei kettää sua semmoseen talutusnuorraa sittoo. Jos palavelusvappaa väli on viis viikkoo, sen voipi ajatella monela tappoo jos purat sen tunneiks suat iha älyttömän luvun 840 tunttii ja näistä jos miettii vielä minnuutit tulloo siitä 50 400 minnuuttii..jos joka minnuutti murehtii ei siitä sua ku piäsä kippeeks. Vuan jos aattelet jotta viijessä viikossa on ei oo kun viis keskiviikkoo tai oikkeestaa neljä+ yks, ni het tunttuu vähemäle.. voip miettiin jotta on vuan viis sunnuntaita jotka vois viettee ihan just niiku tahttoo. Voip kuulosttoo sekavale vuan tahon sannoo sitä jotta laskemala se ei vähene yhttää ja se murehtimine ei kuluta aikkoo yhtätää enempee!

Jos ei oo lapsia eis, ni mihin sitä jaksamista tarvihtoo? eihä lapsettomala oo vappaa-aikasa käyttöö mittää pakotteita.. jos luulloo jotta se missioaika männöö mukavasti peito alla itkkiissä, ni oma valintaha se on, ei sitä kannata ellee sitä ommoo elämmee ja löyttee joka päivästä ne omat positiiviset puolet. Ja helskuukkeli senttää jos on suomalaiseks syntynä ei voi väittee jottei pärjjeis..tuski o kukkaa nii avuton jotta ei ossois itsekseen ellee.. ja omia asioittaa hoittoo.. joten sisua perkele eikä mitään itsesääliä!

Lapsettomana kotijoukkoilusta miula ei oo ommoo kokemusta mutta sen mitä oon lapsellisena kokena uskallan nuo mielipitteeni juluki kirjottoo.

Kuinka sitte käsitellää lapse ikävvee.. jaa ja. Paljon varmast siihe lapsen ikävää vaikuttaa se kuinka sen assiin se kotona vuottava puoliso ilimassoo.. jos sielä ollaa iha rikki eikä jakseta ees hymmyillä, ni liekkö tuo ihme josse lapsiinnii vaikuttaa.. jos lapsele tuumovvaa jotta kolomekymmentä viis yötä ja isi on tiälä, ni moniko laps osovvaa tuommosen ajan jakson käsittee.. viis karkkipäivää kuulostaa vähemmäle.. jos ikävä oikkein pukkovvaa kannattaa sen lapsen kansa tehä jottai semmosta mitä ei normmaalisti isä kotona ollessa tie.. piettää elokuva ilta, ostettaa sipsit ja karkit jne.. kaivettaa essii telttapatjat ja perustettaa leiri olohuonnee lattiale ja yövyttää siinä.. harjotellaan inkkari elämmee ja tehhää kasvomaalaukset ja tanssittaa sadetanssit.  tai susrajan tyyliin ostettaa herkut ja viritettää singstar peli tulille ja laulettaa niin jotta koko kangas raikaa :D ei kotijoukkolaisuuvesta kannata taakkoo ihelleen ottoo vuan ellee sitä elämmee niin jotta joka päivästä löyttyy jottai hauskkoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti