maanantai 20. lokakuuta 2008

lokakuu kaheskymmenes


20.10.2008 - 20:06
20.10.08 7/10

Maanantai.. ensimmäine päivä loma jäläkkee töisä ja viikko täynä tätä harjotusleskeyttä.J

Eilise jäläkkee onnii ollu iha kiva fiilis, päässii viimmein koira kansa lenkkipolule ku maltto olla satamatta vettä. Tiälä ollii joku Riikola ulukkoilupäivä ku muute nii hiljasela reitilä tul kaheksa immeistä vasttaa.. aurinkokkii pilikahteli ja sai miut tuas nii mahottoman hyväle tuulele. Kahtelin eilen Yle Areenalta se Aamusydämelä ohjelma jossa pari turvoojoo kertova rauhaturvoojan ikävästä. Ohjelma ol hyvä ja suosittelen jotta jokkainen jolla tämmöttine kokemus on tulosa kahtosivat se. Se avarttaa kottii jäiävännii osapuole maaliman kuvvoo.

Tuon ohjelma kahottuuni aloinnii sitte aprikoija sitä reissuu vähä toiselta kantilta, eikä ihan huono kantti ookka :D Eilisestä päivästä teki muutennii hymytäytteise se jotta ystis tuli poikasa kansa käymmää.. maalima parantu taas rutkasti ja tuo ystis tiettää tasa mimmottista on olla osa-aikayksihuoltaja häne mies nimittäin on ulkomaila töisä kans.

Sunnuntai on muute ihmeelline päivä olla kotijoukkolaisena, ikkääku kaik tuntteet ois sillo pinnassa ja se lannoominen on sunnuntaisi varmmaa ylleisintä. Piettääkö sitä sunnuntaita jonniilaisena perhekeskkeisenä päivänä jollo se isä/miehe puuttumine tunttuu enite. Niin käi vanhalehhii kaikesta päivä onnellisuuksista huolimata jotta vähä se haikkeeks veti ja miehe ään puhelimesa kuulosti mahottoman hyväle.

Töissä aika män ku siivilä. Meijä uus oppisopimushäiskä onnii varsinaine suupaltti.. :D ja mieku luuli jotta puhun paljo.. Viiko loma jäläkkee sitä män tovi selevitellessä postii, tillaukssii ja laskutuksii. Kaks työelämmää tutustuvvoo tyttööki on meilä apuna täällä viikola..jote aika mänennöö noppeesti.

Iha mukavasti meilä männöö.. keskimmäinen kuittas maantiijon kokkeesta 10 ja iha tyytyväissii ovat toisettii.. koira vähä möksöttää ja poikkoo jännittää nii tulevat synttärit tai sitte keskiviikkone sairaalassa käynti..

We can do it!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti