keskiviikko 22. lokakuuta 2008

lokakuun kaheskymmeneskahes


22.10.2008 - 20:22
22.10.08 8/10

Keskiviikko.. Vappaapäivä ko piti poikalasta lähtiä sairaalaa polile kuskaa.. siis miten hitossa on mahollista että ajat sairaalalla on AINA myöhässä .. nytki ootettiin 1,5h et päästtii lääkärile asti ja tarkastus toimepije kesti sitte viisminnuuttii.. kylä ees pisti vihoiks.. toivottavasti ei iha heti tarvvii männä uuvelleen. No tärkkein oli tietennii jotta pojan silimä toettiin parantunneeks ja liäkkeet lopettettaa porttaittai..

Mie oon pohtina tässä näitä maansiirtohommii lannauksinnee, jotta mitenkä sitä vois ellee mahollisimma pitkkää iliman niitä. Ei miula mittää semmosta oo ilimassa vielä, mutta tiijän jotta tulloohan se semmonennii tunne vielä. Libski missiola mie preppasin ihtiäin siihe jotta joka assiista pittää löyttee se ilo pilikahus se jolla suahhaa pelastettuu jokkaine päivä ilttaa..


Tännää tajusi jotta miula on ikävä, semmonen ikävä jotta alan olla jo täpinässä ko vuotan niin perjantaita, muttei onneks semmonen ikävä jotta se tuntus fyysisenä kipuna.Ollaan sammoo leippee purtu yli kaheksantoista vuotta(tää on sitte metavoora jotta ei tarvihe kuittaila  ) vaan vielähhii ajatus omasta rakkaasta suapi sukatttii pyörimmää jaloissa ja syämmen pomppasemmaa kurkkuu ku vähännii aatelloo miten kommeele se kurkkusallaateissa näyttää siitä junasta laskiutuissaa.. hirvee miettimine jotta mitä sitä laittas pääle! iha ku se nyt miun vuatteita kahtelis   rehvit tulossa!! ketäpä se nyt ei jännittäs!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti