perjantai 17. lokakuuta 2008

lokakuun seittämästoista


17.10.2008 - 21:27
17.10.08 4/10

Jiihaa.. tännää ollii vuorossa hevostelupäivä. Karauttettii koko pesueen kans tallille iltapäivästä. Jokkainen ipana nous hevose selekkää ja poika ol varsi innostuna hoitammaa hevosta :) mutta ei kuulema ratsastus ollukka iha nii heleppoo ku miltä se näyttää...

muuten ol varsi reipas päivä..aamula koiran kansa lenkillä huomassii miten on syksy jo pitkälä. Pellot mustana ja luonto varsin kuollee ja kurja näköne. Kurki parvvii lenttää iha solokennaa ja Kitteejärve rannat ol valakosennaa joutsennii.. Syksy on mukavvoo aikkoo, suapi laittoo villasukat jalakkaa, takkaa tai uunnii tulet, kynttilät palammaa ja lämmittee ensimmäiset mukilliset Hehkkuu.. eikä siitä kulu pitkäkkää aika ku alakkaa vuottoo ensimmäisii lummii ja joulluu. :)

Miusta on hiennoo jotta meilä on neljä vuuven aikkoo ainahhii vielä tiälä susrajala. Sammoo lenkkipolokkuu ko viikosta toissee tallovvaa näkköö siinä matkavarrela monta luonnon luommoo assiita, hajuista ny puhumatta ;) miun polokuin ko kulukkoo peltojen viertä.

Tännää sekkii tunne iski jotta olis olt mahottoman kiva käperttyy toise syllii ja pussata :D kaikkee ei vua voi suaha ja sille maha mittää.. viikko vielä ja sitte o äijä viksu ja koulutettu valmiina balakkanin rauhhoo turvvoomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti