lauantai 8. marraskuuta 2008

marraskuun kaheksas


08.11.2008 - 21:16
08.11.2008

Tänään se sitten lähti.. sinne balkanin vuorille. Heräsin kun puhelin puski viestiä 0640 että “nyt ollaan koneessa..” pitihän se vielä rimpauttaa unenpöpperössä ja todistella rakkauttaan

Paskahalavauksen vajaan vartin tuosta puhelusta aiheutti naapurin tontille kiviä tuonu kuorma-auto, siinä unen ja valveen rajamailla mielikuvitus muutti sen äänen räjähdykseksi pannuhuoneessa  hiukanko siinä unet karkas ja sydän kipusi kurkkuun.. hienoa, upeta, ihanaa joka kerta miuta koetellaan tälleen ekana leskeys yönä     päivän kruunas vielä se että ennen puolta kasia tuli tieto ratsastustunnin peruuntumisesta, eli näinpä se sitten alkoi tämä kotijoukkomissio.

Nyt on leivinuunissa tuli, pesukoneet päällä ja seuraavaksi ohjelmassa imurointi.. puolilta päivin lapset kerhoon ja iltapäivällä kynsihuoltoon ja  kauppaan.. lievästi siis sitä Aamupäivä laahustaa, täytyy iltaan taluttaa ja laittaa niinkuin vanhus nukkumaan.-  fiilistä mutta kyllä tää tästä

Tänään on huomattavasti helpompaa kun eilen.. vähän ajatukset oli eilen harmaat, eikä se lentokentälle saattaminen ole edelleenkään niitä hauskempia tapahtumia. En silti itkenyt, en vaikka vähän koetti vedet silmiin kihota(ei se tainnu olla kaukana sillä lähtevälläkään osapuolella )..ei jääty lasten kanssa katsomaan koneen katoamista pilviin vaan pistettiin passatti tulille heti sen viimeisen ”pyydämme siirtymään turvatarkastukseen”-kuulutuksen jälkeen..kotimatka sitten luukutettiin namikat kaakkooon tyylillä Apulantaa   lapsilla oli hauskaa..harmitusta aiheutti lähinnä se ettei ollu Nightwishin levyä autossa.. kurkkua koetteli illalla kuristella eikä uni irronnu ihan itsestään jai tän päivää on saanut hokea mantrana ” täytyy lähteä, voidakseen palata”  

Huomenna isänpäivä..taas armas lasteni isä viettää sitä Kosovossa.. minkälainen missio on tulossa täällä kotona..siellä kaukana.. sen näyttää tuleva viikko..tuleva kuukausi…rakastan kovasti ja se riittänee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti