sunnuntai 9. marraskuuta 2008

marraskuun kaheksas


09.11.2008 - 21:09
09.11.08

Isänpäivää rakkaalle lasteni Isälle sekä kaikille isyyden saavuttaneille!

Jäätävä tihku oli glaseerannu jopa hiekkatiet joten aamulenkki koiruuden kanssa meni liukkaita paikkoja varoen. Kaikki ympärillä näytti niin mustalle, niin kurjalle, niin kuolleelle. Kuulas kirkas pakkasyö oli raiskannu koko luonnon elottomaksi lampien välillä villisti juoksevaa puroa lukuun ottamatta..ehkäpä luonto toipuu siitä kevääseen mennessä, kunhan saa valkean lumi peitteen alla levätä..

Ootan jo lunta. Sen luontoa puhdistavaa valkeutta ja sitä pehmeää rauhallisuutta mitä hanget ja nietokset miule kuvaa.ja tietenkin joulua. Mie olen jouluihminen ja tahon fiilistellä joulua jo marraskuun puolella  yleensä se näkyy sitten myös meijän kodissa. Jepjep, meillä on pihalla jo valopuu ja saunan kuistin obeliskissa valot  tuohon kuuseen virittelen sitten jouluvalot vasta adventtina.

Ensiviikolla saanevat tietää palvelusvapaa ajankohdatkin, onhan se kiva tietää koska on ensimmäinen SE keskiviikko. Oli miun leipomat Suomi-pullat vähä littaantuneet lentomatkallaan, mutta kai ne oli ajoston vasuille kelvannu  Mie oottelenkin selontekoa mimmosia puutelistoja vois peksin valikoimiin pohjautuen kirjottaa.. ne vois alkaa pitää nettisivuja valikoimistaan, ni olis helpompaa

Päivä kului muuten ihan lupsakasti.. käytiin miun kotona isänpäivää viettämässä, tehtiin huomisen läksyjä ja luettiin vähän kokeisiin, normaalia sunnuntain perussettiä siis..

Miula on vielä huomenna vapaa ja sitten loppu viikko töissä lauantai mukaan lukien.. Seuraavalla viikolla sitten parin päivän töimatka,jos saan jotenkin kotihengettären lasten luo järkättyä..

mut näillä eväillä ensiviikkoon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti