torstai 20. marraskuuta 2008

marraskuun kaheskymmenes


20.11.2008 - 20:54
201108

Torstai.. lunta tulvillaan on raikas talvisää.. jes! pohjoistuuli puhalsi ja teki ihka oikean talven! Miten mahottoman kauniilta talvinen luonto osaakaan näyttää.. Jos olis kamera kävin kuvaamassa noita lumen alla nuokkuvia puita ja pensaita ja meijän heinäseippäistä värkättyä pistoaitaa. Ehkä  se näyttäs nyt äijänkin mielestä siedettävälle  meillä kun oli siitä vähä erilainen mielipide, teko vaiheessa. Lunta löytyi aamulla pihalta kuitenkin niin paksu kerros että oli pakko ehtiä kola ja vähän kulkuväyliä aukoa.

Viikko on menny vauhdilla, mutta  woohaa huomenna kaivattu perjantai.. ihan laiskotteluksi ei mene sekään kun kaupassa pitää käydä töitten jälkeen ja pari joulukakkua paistaa lasten koulun myyjäisiin sekä siivota siinä sivussa

Eilen illatsussa kahviteltiin ja parannettiin maailmaan erään Afga-lesken kanssa J aina se vaa vertaistuki piristää joten toivottavast nähhää pian uudelleen.

Ukki oli ylikiva tänään kun hoiti tyttöjen kyyditykset teoriaan ja takasin kotiin, mie en olis kerinnykkään kun iltavuoroa teen. Sain siis leivinuunin tulille jo ennen seittämään..eikä sen kanssa tarviis yli puolen yön valvoa. Huomisille soittotunneillekin lupas ukki tytöt hakea..onneks poika pääsee aloittamaan kauan odottamansa judon ja pääsee sinne kaverin kyydillä..hieman tuntuu taas tällä viikolla olevan kädet sidottuina näissä kyytijutuissa ja noloa aina turvautua jonkun muun apuun. *murpatimurpati* tätä inhoan tässä yksin arjen pyörittämisessä eniten.

Ps. Eikä kerrota kellenkään mutta miun oli pakko laskea että 20 yötä ja sitten on rakkaani tässä vieressä.. ikävä on, rakastan niin kovasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti