lauantai 22. marraskuuta 2008

marraskuun kaheskymmenestoinen


22.11.2008 - 22:10
221108

Upea, aivan uskomaton maisema avautu tänään silmien eteen kun ajelin tallille. Puut nuokkui talvisen tien molemmin puolin kuuraisina ja aurinko pilkisteli puiden lomasta

Talvinen keli parhaimmillaan.. pakkasta -7 astetta ja lunta kivasti, kaikki näyttää hohtavan. Ratsastustunnille mennessä kävin viemässä lapset koulun järkkäämiin joulumyyjäisiin..sinne paistelin eilen kakkuja vielä yhdentoista aikaan eilen illalla..

Ratsukseni sain sellasen eestinhevosen pienen mutta pippurisen  päätti koettaa saaha miuta alas selästäki lukuisia kertoja, mutta pirullisena ämmänä pystin vaan selässä

Kotiin ajellessa muistin että pellettisiilo näytti jo viikolla kovin vajaalle ja vähiin oli menny polttoaine siilosta joten kippailin sankko tolkulla papanaa taas tulen ruuvaks.  Lapsoset hakemaan myyjäisistä ja leivinuuniin tulta.. luntakin oli sen verran häpsinyt että tovin sai kolan perässä tuossa pihalla kulkea.

 naapurien kiusaksi virittelin vielä valot pihalla olevaan kuuseen ja tuvan korkeaan ikkunaan pistin paperisen joulutähden.. eihän sitä jouluun ole enää ku kuukaus..

Kosovoon oli tehny talven ja..tänään siellä vietettiin läyhypäivää ja kauhian salaperäinen oli äijä ku ei ees vihjassu mitä oli Damianilla kahellu   pitää hullua jännityksessä.

Tämmösissä talvisissa tunnelmissa täällä vietetään viikonloppua ja odotetaan huomiseksi luvattua lumimyrskyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti