tiistai 25. marraskuuta 2008

marraskuun kaheskymmenesviijes


25.11.2008 - 21:27
251108

Tiistai
Lunta, lunta, lunta..myräkkä ol ja män. Kivast se tuul juoksutti lunta, paikka paikoin oli 40cm kinos. Sunnuntai iltana meni mukavasti puoltoista tunttii kun kolailin kulkuväylää torpan ovelta autotallille..puuh ja lääh. maanantai aamuna tartuin puhelimeen ja tilasin aurauksen koko talveks..yks huol ja murhe vähemmän

Huomenna on jälleen keskiviikko.. huomisen jälkeen ei ookka enää ku yks keskiviikko ja kaks lauantaita  ja sitte rakkaimpani tulee lomalle! Ootan mie jo kovasti ja taitaa oottaa vähän mieskin   Nytku alan täpinöidä ni kahen viikon päästä on iha horkka.

Arki rullaa omalla painollaan, päivästä toiseen… ei maansiirtotöitä..ja hymyilläkin vielä jaksaa, joten voisi väittää että menee ihan hyvin.. lapsetkaan tunnu oireilevan just mitenkään, eikä kukaan ole vielä kysyny; "monta yötä isin lomaan?" Lapsien lukuvuosi lähenee loppuaan..kokeita riittää ja ovatpa saaneet jo näytelmäroolit kuusijuhlaa varten  Sieltä se joulu tulee pikkuhiljaa.. meillä ollaankin töissä kuunneltu jo pari viikkoa joululauluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti