keskiviikko 12. marraskuuta 2008

marraskuun kahestoista


12.11.2008 - 20:42
Neljä viikkoa SIIHEN keskiviikkoon! Tästä päivästä tulikin siis mukava, vaikka pitkät työpäivät meinaavat uuvuttaa sen verran ettei jaksaisi illalla oikein mitään. Sydän alko pamppailla jo er tahtiin kun vaan aloin ajatellakki sitä hetkeä kun taas nähdään..

Tänään ennakoin ja nousin pikkasen aikasemmin. Ehdin käydä kaipassa ennen töihin menoa. Töissä tapahtu taas kaikkea kivaa esmes. suunnitteluohjelma kadotti ittesä, yks isompi ennakkotilaus jäi eelleen työn alle yms. pientä kivaa.. no ei vaan oli miula mukaviakin asiakkaita, sellasia jotka ei tinkineet ja ostivat kivan värisiä maaleja

Iltavuorot töissä ei vaan muuten nappaa.. kottiin päästyäni nakkasin koivuhalot leivinuuniin ja tulitikkusta perään, saapi tupaan mukavasti lisälämpöä(parina viime päivänä on satanu vaan kaks kertaa..ensin vuorokauden ja sitten 24 tuntia)... Nälkä kilju armottomasti mahan pohjassa, joten vanhemman neitin leipomat lämpimät uunituoreet sämpylät maistu ihan taivaallisen hyvälle. Poikaki riemuitsi ko ostin hälle viimein Oltermanni 9% juustoa  (lupasin että ostetaan kunhan isi lähtee reissuun, sillä jostain syystä äijälle nää kevyt tuotteet ei maistu) pojalle kelpas ja vieläku äippä toi pussillisen pipareita oli ilta pelastettu.

Normi-ilta siis muuten.. ratkottiin viidennen luokan vaikeita matematikan yhtälöitä ja koetettiin miettiä fysiikan tehtävien ratkaisuja ja kerrattiin päivän tapahtumat koulussa ja kotona, vaikka kieltämättä töitten jälkeen olis mahottoman kiva kuunnella ainaki puol tuntia pelkkää hiljaisuutta..eiväthä lapset sitä ymmärtäs, just kun se aikuinen mitä hyö on oottaneet tulla pelmahti pihaan, joten koetan  mie jaksaa kuunnella vaikka kui väsyttäs..

Pannuhuonneesakkii kävin, (seisoskelen siellä aina mahottoman viissaan näkösenä niitä mittareita kahellen vaikken ymmärrä niistä just mittää  ) putsasin sen “palopäänkin” jotten lämmin ves loppus yks kaks ja stokeri oli pellettiä pullollaan joten nou hätä.

Huomenna onnii jo torstai! kivakiva.. tyttölapsilla keikka illalla joten sen ihmeempiä suunnitelmia huomiselle ei tarviikka tehä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti