sunnuntai 16. marraskuuta 2008

marraskuun kuuvestoista


16.11.2008 - 19:34
16.11.08

Sunnuntai.. Aamu. Ensilumi   oli satanut yöllä ja verhonnu valkoisella kankaat, maat ja mannut, heti joulufiilis nosti päätään ja suu pielet nous korviin.Kymmeneen päivään ainoa vapaa tänään.. aamu alkoi uunipuitten haulla (jostain syystä päässä alko soida "vain valkeeata joulua.."), tulet leivinuuniin ja aamupalaa tulemaan..

Kosovosta tuli kymmeneltä viestiä, kohtuu aikaisin, ottaen huomioon että eilen siellä vietettiin hiutale-iltaa. Poikalapsi edelleen kipeänä..kuume huitel 39 asteessa heti aamusta. Ei sitten mänty Joen kyllää kauppoja kiertämmään, joten laiskotellen meni tää päivä.. pyykkiä pyöri pari koneellista ja tyttölapset täytti tään torpan jouluisella tuoksulla, leipomalla pipareita..

Ensi viikon ohjelmasta ei tiijä  vielä mittää.. aamulla aika arvauskeskukseen ja katotaan mitä lääkäri sanoo pojan kunnosta. Töihin vois ehkä mennä sitte kun tytöt tulis koulusta tuota potilasta hoivaa..

Sytyttelin hämärän laskeutuessa lauman kynttilöitä ja nautiskelin elosta tekemättä mitään.. sellanen rento hyvä fiilis..

PuSu-puhkan linja oli ihan ala-arvonen , joten eipä sitä tänään kovin paljoa ajatuksia vaihdeltu, ehkä perinteistä postia laitettava .

Rakastan kovasti ja olishan se kiva jos olis välillä tuossa vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti