maanantai 17. marraskuuta 2008

marraskuun seittämästoista


17.11.2008 - 20:52
171108

Maanantai. Pakkasta! jesjesjes.. sateinen, kostea ja ikävä ilma näyttänee väistyvän hetkeksi. Tänään meitä hemmoteltiin auringon piristävillä säteillä ja pikku pakkasella, siihen kun vielä hennosti viskeli taivaalta pakkaslunta niin avot!  parempi sää, parempi mieli.

Ihmetyksen aiheen koin heti aamusta kun soitin aikaa arvauskeskukseen.. pääsimme suomalaiselle lääkärille (nyt tarvii lauantaina lotota!!!) ab-kuurin poika kuittais vaikka ihan täyttä selvyyttä taudin kuvasta ei tullutkaan.. aamulla oli vielä lämpöä, mutta nyt illasta näyttää olo korjaantuvan, tuski sentään se yks ab-nappi näin nopiasti alko tepsiä.

Tyttölapset  tuli kotia ennen kolmea, joten miepä sitten kilttinä työntekijänä kurvasin kolmeks tuntia töihin lähinnä iltaraportin ajon ja kassan laskun takia.. ja ei sillä jo nuo sieltä kaks kertaa ehtivät rimpauttaa ja asiakas kolmannen kerran..onse hienoa olla suosittu

Linja Kosovosta oli taas kunnossa   ja saatiin juteltua pikkasen pitempi tovi.. hassua miten tuntuu että tää missio olis kestäny jo viikkoja vaikka just ja just on eka viikko kulunut.. samaa fiilistä on kuulemma ilmassa sielläkin suunnassa.

Tänään tul sellanen hellyyven kaipuu.. ihan kesken telkkarisarjan, jossa istuivat vaan toisiinsa nojaten ja kynttilät paloi.. olishan se kiva jos se olis ihan tuossa vieressä..vois käden ojentaa ja koskettaa toista.. mutta hyvää kannattaa odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti