lauantai 6. joulukuuta 2008

joulukuun kuudes

6.12.08 Itsenäisyyspäivä!

Nöyrin kiitokseni kaikille niille, joita on kiittämän siitä että saamme itsenäisessä Suomen maassamme elää ja lapsiamme kasvattaa, Kiitos!

Päivät menee niin vauhdilla, ettei ehdi millään kirjottoo ees blogia..kauhiaa riisiä pukkovaa Wink Männä viikko ollii ihan helevetillinen töitten puolesta, kohta voin kirjottaa kirjan “asiakaspalvelun parhaat puolet” nii ihanasti miuta myyjänä kohdeltiin. Nainen rautakaupan myyjänä joutuu kuuntelemaan näköjään kaikkea mahollista sontaa mitä niskaa kaavetaan..

Mistähän sitä saisi muutaman tunnin vuorokauteen lisää, kun tuntuu ettei nää 24 riitä mihinkä.. männä viikolla soli vähintään puol seittämän kun töistä kotia asti pääs.. leivinuunin kun viritteli siinä tulille ja lasten läksyt ja kuulumiset selvittel, niin saikin alkaa ipanoitten sängyttämisen. Ilta tuntui kovin lyhyelle, mutta toisaalta eipä siinä ehtinyt ikävöidäkkään. Joka ilta äijä on Kosovosta soittanut <3 joten ei kai se oo miuta vielä unohtanu Wink

Tänään kävin aamusta taasen ratsailla, ihanaa! ratsastus on kyllä semmonen ajatusten nollaaja että paremmasta ei tietoa (siis semmosesta missä pidetään housut jalassa) ruuna toimi aivan moitteettomasti ja kaikki avut toteutti niinkun pitikin! Hevonen on sitten hieno eläin. 

Tämmösen vapaapäivän kuluttaminen ei muuten tuottanut vaikeuksia.. neljä koneellista pyykkiä, siivous, uunin lämmitys, ruuanlaitto ja saunan lämmitys.. siinäpä se vapaapäivä kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Vähän semmosta ikävän poikasta on pukannut viime päivät.. onneksi loma lähenee, eikä keskiviikkoon ole enää montaa yötä. Tänäkin aamuna oli ihanaa kun herätessään muisti että; "taas yks aamu vähemmä..kohta nähhää rakkaani, kohta pääsen sylliis sun"..   Kiss Rakkaus on taas kasvanut ymmärryksen ylittävään määrään ja koen olevani maailman onnellisin ihminen; miula on kolme tervettä ihanaa lasta, koti jossa ei oo mitään vikaa sekä mikä parasta; mies jota rakastan ja joka rakastaa miuta, mitä se ihminen muuta voisi toivoa? 

mutta jottei nyt mene ihan hempeilyksi niin palataan arkeen kun linnan juhlatkin tuli katsottua ja nyt keskitytään tähän Paras näkemäni elokuva-klassikkoon; Tuntematon Sotilas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti