tiistai 9. joulukuuta 2008

joulukuun yhdeksäs

091208 21:41

Täpinää..täpinää ja perhosia vatsa täys..

Huomenna huomenna huomenna!!!  Koetan jotenkin pysyä töipaikalla ees suht normaalina (siis ennyt normaali oo koskaa, mutta normi-tanjana Wink ) vaikka töppöset on varman kolome tuumaa irti maasta ja sydänki läpättää ku linnunpoikasela.. hassu tunne..adrenaliinia veressä enemmän kun tarpeeksi.

Sitten se tulee sieltä koneesta, ottaa syliinsä ja pussaa miut istumaan vaaleanpunaisen pilven reunalle.. voi elämä, miten voipi mennä näin sekaste omasta äijästään? 

Huomenna siis eessä ikuisuudelta tuntuva päivä kun vasta 2120 on lento tontissa.. Lähetään lapsien kanssa vähän ajemmin kaupunkiin ja käydään ostamassa se judogi pojalle. Neljä viikkoa on menny nopsaan, töitä ja tekemistä lienee siis riittävästi. Lapsetkaan oo sen kummemmin tähän elämäntilanteeseen reagoineet, vaikka olen asiasta moneen otteesseen heidän kanssaan jutellut. Pärjätään kuulemma kivasti, vaikka odottavatkin lomaa..  Loma ohjelmaksi on tullut sovittua ainakin nuoremman tyttären synttärit ja joululahjojen hankintareissu.. muu ohjelma järjestynee luonnostaan Grin  

Karjalan kunnaat hiljenee siis palvelusvapaaksi.. joojoo ja kyllä myö nautitaan toisistamme Wink

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti