keskiviikko 20. elokuuta 2008

kaheskymmenes elokuuta


20.08.2008 - 11:23
Hups heijjaa näin saikulla ollessa sitä ehtii miettiimmää yhtää jos toistaa..

Aika ussein oon törmänny siihen ajatukseen jotta kotijoukkolainen sannoo "mie en pärjjee, mie en jaksa mi e en taho, mie en ossoo" ja sitte sitä ollaan masetunutta ja muasa myytyy ku päiviä laskettaan ja miestä kottiin vuotettaa.. Voi herramujee aikkuissii immeissii kaik. Mie en suata tajuta jotta miten se erossa olo on muka nii vaikkeeta? Jos ei yksin elävä pärjjee muutammoo viikko iha keskennää ni mie sanon jot hiän on kyl lähheisriippuvaine ja se o sairraus!

Eihä kettää aikuista pitäs tarvita taluttoo vierellää uamusta ilttaa ja päivästä toissee, ei kettää sua semmoseen talutusnuorraa sittoo. Jos palavelusvappaa väli on viis viikkoo, sen voipi ajatella monela tappoo jos purat sen tunneiks suat iha älyttömän luvun 840 tunttii ja näistä jos miettii vielä minnuutit tulloo siitä 50 400 minnuuttii..jos joka minnuutti murehtii ei siitä sua ku piäsä kippeeks. Vuan jos aattelet jotta viijessä viikossa on ei oo kun viis keskiviikkoo tai oikkeestaa neljä+ yks, ni het tunttuu vähemäle.. voip miettiin jotta on vuan viis sunnuntaita jotka vois viettee ihan just niiku tahttoo. Voip kuulosttoo sekavale vuan tahon sannoo sitä jotta laskemala se ei vähene yhttää ja se murehtimine ei kuluta aikkoo yhtätää enempee!

Jos ei oo lapsia eis, ni mihin sitä jaksamista tarvihtoo? eihä lapsettomala oo vappaa-aikasa käyttöö mittää pakotteita.. jos luulloo jotta se missioaika männöö mukavasti peito alla itkkiissä, ni oma valintaha se on, ei sitä kannata ellee sitä ommoo elämmee ja löyttee joka päivästä ne omat positiiviset puolet. Ja helskuukkeli senttää jos on suomalaiseks syntynä ei voi väittee jottei pärjjeis..tuski o kukkaa nii avuton jotta ei ossois itsekseen ellee.. ja omia asioittaa hoittoo.. joten sisua perkele eikä mitään itsesääliä!

Lapsettomana kotijoukkoilusta miula ei oo ommoo kokemusta mutta sen mitä oon lapsellisena kokena uskallan nuo mielipitteeni juluki kirjottoo.

Kuinka sitte käsitellää lapse ikävvee.. jaa ja. Paljon varmast siihe lapsen ikävää vaikuttaa se kuinka sen assiin se kotona vuottava puoliso ilimassoo.. jos sielä ollaa iha rikki eikä jakseta ees hymmyillä, ni liekkö tuo ihme josse lapsiinnii vaikuttaa.. jos lapsele tuumovvaa jotta kolomekymmentä viis yötä ja isi on tiälä, ni moniko laps osovvaa tuommosen ajan jakson käsittee.. viis karkkipäivää kuulostaa vähemmäle.. jos ikävä oikkein pukkovvaa kannattaa sen lapsen kansa tehä jottai semmosta mitä ei normmaalisti isä kotona ollessa tie.. piettää elokuva ilta, ostettaa sipsit ja karkit jne.. kaivettaa essii telttapatjat ja perustettaa leiri olohuonnee lattiale ja yövyttää siinä.. harjotellaan inkkari elämmee ja tehhää kasvomaalaukset ja tanssittaa sadetanssit.  tai susrajan tyyliin ostettaa herkut ja viritettää singstar peli tulille ja laulettaa niin jotta koko kangas raikaa :D ei kotijoukkolaisuuvesta kannata taakkoo ihelleen ottoo vuan ellee sitä elämmee niin jotta joka päivästä löyttyy jottai hauskkoo!

perjantai 15. elokuuta 2008

elokuun viijestoista


15.08.2008 - 20:53
Voi mahoton senttää sanon mie, paljon suosimain voorumi koki tännää erittäin iso mänetyksen ko vakiokirjottajista Pike ilimotti jotta soonmoro nyt :(

Ei sillä kyllähä se on ihelläniki kerran jos toisennii käyny simmottis ajatus pääsä jotta parempi solis sanoa heippa, kun roikkua lukemassa välilä todella lapsellista hiekkakasameinikiä (jollain se tästäki kirjotuksesta on herneet nenässä, mutta siitä vaa) Mikä näissä voorumeissa sitten vetää puoleensa?

Mikä saa aikuisenkin ihmisen addiktoitumaan yhtee ja sammaa saittii, niin jotta ekkana ko aukassoo tietokonnee ni pittää kahttoo ko voorumi ensimmäisenä. Mie olen nikilläni kirjottana kohta kuustuhatta viesttii ja onha se totta jotta ehkä kolomas osaki niistä ois riittänä, loput lienee iha sonttoo.

Välilä tuo voorumi jakkaa miel pitteet äijiläki, pitävät voorumia kaike paha alakuna ja juurena.. ja onha se totta jotta välilä sielä männää iha överiks asioista, on niin monta miel piettä kun on kirjottajjooki ja joukossa tyhmmyys välliin tiivistyy, vuan silti kehottasin kottii jiävvee osapuolta rohkkeesti mukkaa, sielä sitä vertaistukkee ja neuvoja suapi iha riittämmii, ja uskokkee pois jotta onniistä iso osa iha hyövyllistäkki.

Joku taika tuosa voorumissa kuitessii on, sieltä irti piäsemine on mahottoman vaikkeeta, tunttuu jotta iso osan noista ihmisistä tunttoo jo paremmi ku hyvin? Piiri on pien ja tiivis ja sielä on koettu suuria tuntteita elämä koko kirjosta...kyllä se voorumi olemassa olollaan on monta tuskasta hetkkee pelastana.

Mutta silti miusta tätä assiita pohtinneena tunttuu sille jotta ehkä on paremo ottoo niskasta ihteesä kiini ja miunii sannoo.. soonmoro?

perjantai 1. elokuuta 2008

elokuun ensimmäisenä


01.08.2008 - 20:52
Voi ratiotissonnal karelian pai senttää onniilä tuolla Säkyläsä nii maa ihmeellinen taito! a yllättee ny immeiset soitollaa.. SE puhelu tulloo kun sitä vähite vuottaa, vaikka sitä aavistellissii. Niihä se kävi eilennii just ko olin eellispäinä aatellu jotta jospa ne jättäättii täl kieroksela soittamata ja elämä jatkkuuki ihan normitappaa, ni eikös se äijä sitten ihan ohi männe mainihtena ruokapöyväsä jotta "soittivat sieltä säkylästä"

Sammaisela siunnoomala sekuntila ku blondin aivot (on miula semmoset uskokkee tai elekkee ja ne sijaitsoot miehistä poikete keho yläpääsä eikä keskivaiheila) käsittelt moise ilimotuksen tajusi mie jot miusta tulis taas kotijoukkolaine, kosovo-leski.

No ja mistä sitte sai alakusa tää.. julukine blogi nimelttää Kotijoukot-Karjalan kunnaila. Miuta vähä kosittii jo tähä hommaa edellise missio aikkaa vaijjoo puoltoista vuotta sitte.. luvattiiha miule vähän jo jotta voisin pyssyy anonyyminä, vuan en mie sitä usko joten iha rohkkeesti kerron jotta miehä se oon Tanja, kolomatta kerttoo äijä on reissun pääle lähössä.

Kotijoukkomissioin mie oon tehnt yhes meijän kolomen ipanan kansa..vanhin läht just ylä-asteelle, keskimmäinen kuuvennelle ja nuorimmainen kolomannelle.. joten ahkeriaha myö ollaan olt nuoresta pittäin tuohon lapsen tekkoo ;)

Edellise Kosovo-mission ekala palavelusvappaala meile muutti haukku..labbistyttö jota kuhumme isomummoni muistoksi.. Olgaksi ;D