sunnuntai 1. helmikuuta 2009

helemikuun ensimmäinen

010209 21:33

Sunnuntai. Helmikuu. 
Ensimmäinen lomautusviikko lusittu. Töipaikalta soittelivat ahkeraan. Alkuviikosta vastasin, mutta sitten aattelin et "eipä kuulu miule, senkun koettaavat pärjätä ihan keskenään". Miehän olin siellä turhanpanttina, voitiin lomauttaa kun ei ole töitä. Turhake. Undecided

Olotila on ihan omituinen, pitää keksimällä keksiä tekemistä.. Männä viikon siivosin, kävin läpi kaik tuvan kaapit ja laatikot. Viskelin roskiin kaiken mikä näytti vähänkä joutavalle.. perjantai meni supsikkaasti kun kannoin het aamusta kaikki matot pihalle ja annoin niile lumipesut, sitä seuras sitten pitkäle iltapäivää kestänyttä torpan puunnoomista. 

Eilen piti päästä pitkästä aikkaa hevosen selkään, mutta aamusta mittari näytti -27 ja iltapäivästähhii vielä -23, niin siirty hevostelut myöhemppään ajankohtaan. 

Toinen lomautusviikko tulossa, se onkin paljon mukavempi; oma Rakas äijäin tullee lomalle keskiviikkona  Kiss(hassua et tässä kahen viikon lomavälissäki ehti tulla näin kova ikävä!) ja sitä ennen jos ehtis vielä saunan pesemmää ja leipommaan ni sitten voiski viikon keskittyä ihan viihtyttämiseen.. Cool
tai no mie jo luin ukaasit jotta tontilta pittää saaha muutama viime kesänä merkihtemäni petäjät nurin, jotta liennöö sitten risusavottoo luvassa. 

Jotain positiivistähhii ol männä viikolla, nimittäin jatkot on kuulemma kirjotettu!! ja läyhykkii tilattu. Nyt vaa ootellaan marraskuuta..ja kaikkea mitä elämä tarjoilee ennen sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti