sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

maaliskuun eka

Maaliskuun ensimmäinen.

Kevät tulkoon.. ja pah taivas antaa vaan lunta..eihän sitä nyt enää tarvittaisi. Pikemminkin niitä lämmittäviä auringon säteitä sulattamaan nämä entisetkin. Olokin on vähän niin kuin ”six-feet-under” kiitos lomautuksen  ehkä täältä hankien keskeltä päästään taas kiinni tavalliseen elämään.. ja koetan googlettaa sitä kadonnutta työmotivaatiota, jos se vaikka joku päivä tulisikin vastaan ”sivua ei voida näyttää” sijasta.

Ensimmäinen viikko töitä paskittu sitten lomautusten. Ja arvatkaapas huviksenne mitä mie sen viikon tein? Siivosin, siivosin , siivosin.. Varastossa oli purkamattomia kuormia..hyllyt oli kun pommin jäljiltä tai huusivat tyhjyyttä. Hoh-hoijaa..jonkunlainen komento pitäs saaha niile äijillekki. Vihdoin ja viimein pääsen laittamaan liittoon päivärahahakemustakin, meidän henkilöstöhallinnolla kestikin seitsämän viikkoa palkkatodistuksen kirjoittaminen! Upeaa toimintaa!!  ehkä sieltä joku kaunis päivä vielä rahaa tilille sitten tulee..

Noh..vieläkun kaks töipäivää jotenkin jaksaisin suossa rämpiä,  niin johan taas viikon saisin lomailla ja mikä parasta;

Ensi keskiviikko on SE mitä on taas odotettu kun kuuta nousevaa.. Sydän on pakahtua siitä rakkauden määrästä mitä omaa turaajaani kohtaan tunnen. Voisiko joku kääntää sitä ajan ratasta vähän etiä päin, minen jaksais odottaa? 

Maailman parannuksessa olen kantanut korteni kekoon...viinin, siiderin ja seitin ohuen konjakki siivujen avulla Tongue ja mikä parasta löysin tähän touhuun ihmisen jonka kanssa ollaan niin samalla aaltopituudella, että samalla tulee kuntoon vatsa ja poskilihaksetkin.. yleishyödyllistä toimintaa ja tällä menolla kohta myös rantakunto on lähempänä kun uskottekaan... Cool
Girls just want to have fun
 meillä on varmaan tooosi kurjaa tän sielunsisareni kanssa jahka irl treffataan..miten se menikä yksi kuvaa kertoo enemmän kun tuhat sanaa ja kaksi naista puhuu enemmän kun tuhat kuvaa.. Grin

mutta nyt lisättävä puita leivinuuniin ja ripustettava pyykit kuivamaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti