sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

maaliskuun viijestoista

15.3.09 21:10

Sunnuntai! Tänään tuoksui ulkona ihan selvästi keväälle, kunpa aurinko olisi paistanut vähän reilummin sieltä pilven takaa, mutta sekin pieni pilkahdus toi kyllä positiivisia säteitä miun sisimpään.. Ihanaa kohta lumet katoaa ja luonto taas herää uuteen kasvukauteen.

Palvelusvapaasta toivuttu ja satulatuolissakin pystyi jo perjantaina istumaan Wink.. olisi se rankkaa jos lomat kestäisi kaksi viikkoa.. Kyllä tämän loman fiiliksillä  jaksaa tulevan nelisen viikkoa helposti..ja sittenhän on jo pääsiäinen, munineen päivineen..

Kevään ensirippeet saakin aikaansa sitten miunlaisessakin naisimmeisessä kaikkea hassua..mm. sen että on ihan pakko ostaa muutama pussi yrttien siemeniä ja säkki multaa.. vaikka niinhän siinä taas käy, että kyllä ne siemenet mullassa itää ja hennoiksi taimiksi varttuvat, mutta sitten ne taimet vaan kuolla kupsahtavat ja kaupan hevi-tiskiltä ostoskoriin lähtee ruukkuyrttejä, jotka istutan multaan siinä toivossa että jatkaisivat elämäänsä. Töissä on pakko hypistellä kukkasipulipusseja ja innolla kurkkia Multasormen puolelle, että minkä värisiä ruukkuja siellä tänä sesonkina on myynnissä. Kasvihuoneen paikkaakin on tullut tuossa lunta kolatessa mietittyä, eikä perennojen ostoslistaa tarvinne tässä yhteydessä edes mainita.. sormet syyhyää jo pihatöihin..sulakaas lumet äkkiä pois.

Ensi kesänä on lämmintä ainakin yhdellä lomaviikolla, sillä meinaan lentää Rodoksen auringon alle heinäkuussa..toivottavasti se äijä saa lomaa samaan aikaan, ettei tarvii ihan yksin rannalla pötkötellä..  Cool

Huomenna töihin uutta viikkoa aloittamaan..mitä se sitten mukanaan tuokaan..  Roll Eyes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti