keskiviikko 27. toukokuuta 2009

toukokuun kaheskymmenesseittämäs


270509

Virtuaalikakkua- ja skumppaa.. Tänään on Tanjan syntymäpäivä!

Huomenna on viimein se päivä jota on seitsämättä viikkoa odotettu. Oma rakkaani tuleepi viimein palvelusvapaalle. Talvi on muuttunut kevään kautta kesäksi, lumet nurmikoksi ja talitiaisten sirkutus käen kukunnaksi. Oloa voisi kuvailla väsyneeksi mutta onnelliseks Cool
töissä on vipinää enemmän kun riittävästi. Eikä meinaa sisälle iltaisin joutaa kun pihalla on niin paljon tekemistä!
Jännitysmomentteja tällä loma välillä on antanut mm. poikalapsen ja koiran törmääminen kyykäärmeeseen tuossa pihalla, onneksi vahinkoa ei päässyt tapahtumaan, mutta harmiksi kärmes pääsi kyllä luikertelemaan piiloon.
Mie olen aloittanut aamuin varhain.. viimestään puol kuus olen pinkassu lenkkitossut jalassa koiran kanssa lenkille.. siinä matkalla sitä on nähnyt peltoja kylvettävän ja nyt jo näyttäävät oraalle nousevan. Tien posken ojan kurnutus paljasti sammakko pariskunnan puuhat. Kutupallot ovat nyt jo hajonneet ja lammikko on mustanaan nuijapäitä ja voi sitä mekkalaa mitä metsien ja peltojen linnut pitävät auringon noustessa.. kevään lapsena sitä saa valtavasti energiaa heräävästä luonnosta ja sen monimuotoisesta muokkautumisesta säiden mukaan Hymymiuta ei sais ikinä kaupunkiin asumaan.

Voisipa sitä nyt sanoa ajan kuluneen nopeaankin, sillä huomenna se muuten tulee päivälleen 15-vuotta siitä kun tähän maanpäälliseen paratiisiin astuttiin ja ihan vielä papin eessä Pusu joten eiköhän sitä huomisiltana joutune skumppapullon avaamaan ja moista tapahtumaan vähän juhlistamaan.. Voisihan tämä viimeinen vuorokausikin mennä kuin siivillä ja tuleva viikko sais olla rakkautta ja rauhaa pullollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti