sunnuntai 30. tammikuuta 2011

puuut kaaaaaaaatuuui..

... aitan kulmalta. Aittaa ahdistelleet ja kattoa piiskanneet koivut ja pajut saivat tuta moottorisahasta! Miusta ne näytti parilta pieneltä ja sievältä puulta, joten olipas aika iso yllätys miten paljon oksia niistä lähti. 
Paikallinen sähköyhtiö tarjosi ilmaista kaatoapua, kun sähkölinja vallan liki kulkee, olishan siinä jännää ollu testata  tulevaa naapurisopua, kun oltas ite kaadettu puut ja pistetty koko Riikolan pitäjä pimeeks ;)

mutta niin siinä kävi että sunnuntaina kun risut ja pöllit oltiin saatu ajettua pois, niin aurinkokin paistoi (sinne risukasaankin) Auringonpaisteessa jatkettiin sitten aitan siivous-projektia.. edeten jo tuon pikkuoven takana olevaan vilja-aittaan. Vanhat jyvälaarit sai kyytiä, mutta tämä historiaa henkivä "vuosiluku lauta" päätyy kyllä kyseisen tilan seinään 
Kokonaisena näitä isoja laareja ei tuonne aittaan ole pystytty viemään, joten voidaan päätellä, että aitta on ollu pystyssä jo v. 1914 jollei aijemmin. Ikinä ette arvaa mikä määrä hiiren ja rotan p*skaa noissa laareissa ja laarien alla oli!! valehtelematta jätesäkillinen! on siellä ollu siimahännillä juhlaa kerrakseen. Jatkossa vanha vilja-aitta palvelee puuliiterinä. Heikki totesi että "ekaa kertaa on sellainen pelko, että kaikki puut mahtuvat liiteriin" :D

Harmaita hiuksia ja stressiä aiheuttaa edelleen löytymätön rakennusaikainen vuokrakämppä :( kukaan ei tunnu haluavan antaa tyhjillään olevaa mökkiänsä / taloansa vuokralle.. ja kohta alkaa olla vaihtoehdot aika vähissä. Olisikin ihan liian kätevää asua muutaman kilometrin päässä rakennuspaikasta.. 


mutta jottein nyt alkais ihan hirvittävästi harmittamaan niin kurkataanko mille ne pohjat näyttää ja fiilistellään mitä se sitten valmiina on ;) 
nii-ih.. noitten viivojen mukaan sen uuden kodin pitäs nousta... maltan tuskin odottaa lumien sulamista että saatas homma oikeesti alulle! *suunnittelee kuumailmapuhaltimien kokoontumisajoja * ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti