torstai 27. tammikuuta 2011

suunnitelmia ja yhteenvetoa...

Suunnitelmat näyttää tässä vaiheessa sille, että voisi jo vaikka alkaa sisustamaan ;) mutta ehkä siihen on ensin tehtävä jotain "pohjatöitä"
Perustuksiin, salaojitukseen, viemäriputkiin sun muihin en tässä vaiheessa vielä puutu, esteettiset seikat kiinnostavat nyt enemmän. 
Näillä kriteereillä pistin menemään ikkunatarjouksen Lammin ikkunalle ja täytynee kilpailuttaa myös pari muuta ikkunafirmaa. Hiukan pisti jo hirvittämään kun juokseva numerointi pysähtyi vasta 40. ikkunan kohdalle kun mukaan laski myös parvekkeen ovet, eikähän siinä ollut vielä edes lasikuistin ikkunoita! Aikas monta pestävää pintaa.. ikkunoiden tyyli kuten tässä netistä napatussa Kannustalon kuvassa.

Ulko-ovista ei kohdalle ole vielä sattunut yhtään joka olisi kolahtanut ihan oitis, mutta vahvana ehdokkaana on tämä  7 veljeksen mallistostaOvi nimeltään Paavo, sama joka meillä oli ensimmäisessä talossa, mutta mahdollisesti ilman lasia, tai sitten joku muu uritettu umpiovi. Väristä ei ihan olla yhtämieltä tuon miehen kanssa, mutta jos tässä edellisessä talossa oli pitäjän ainoa liila ulko-ovi, niin ei se uusi talo voi huonommaksi jäädä?

talon väriksi tullenee tämäja kylläpä taas näyttö vääristää sävyä! mutta vaaleanharmaa sen olla pitäisi (NCS S 2502-Y). Katemateriaaliksi tulee tiili ja väriksi tämä tummanharmaa


niin eikös oven materiaaliksi sopisi vallan hyvin tämmöinen vaaleanpunainen (roosa sävyn nimenä vois mennä helpommin läpi ;) )
Sähkösuunnitelmaakin on tullut jo vähän mietittyä. Miten järjestää valaistus kahden kerroksen korkuiseen olohuoneeseen? Löysin netistä lattiaan upotettavat spottivalot? saiskohan niillä epäsuoraa yleisvaloa fiksusti? vai laittaakko kahteen suuntaan valoa antavat seinävalaisimet? Kattoon tulee tälläkin kertaa tähtitaivas, mutta se ei riitä kun tunnelmaa tuomaan. Mitään kisko-härdellejä en tahtoisi. Löysin netistä nämä ihanat Strömforsin Renovat


Jos niiden hankkiminen ei ihan konkurssiin asti vie, niin haluan nämä kyllä! suostun vaikka vähän halvempiin tapetteihin. 

mutta nämä tältä erää..jatketaan suunnittelua huomenna unet terävöittänevät ajatuksia :)


1 kommentti:

  1. Myö kanssa haaveillaan noista Renovan sähköjutuista. Käyn välillä ihastelemassa Clasulla niitä :D

    VastaaPoista