keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Talon suunnittelua

Wanhaan tavaraan hurahtaneena oli miule itsestään selvää että rakennetaan uusvanha koti, jonka väritys tulisi olemaan vaalea.
Alun alkuun uudesta talosta piti tulla mansardikattoinen ja pyysimme Kannustalolta tarjouksen Rauhala 245 mallista. Kirvesmies ei ihan helposti pakettitaloa osta, joten päädyimme rakentamaan jälleen pitkästä ja taloon päätettiin tehdä muutama muutos (mm. jatkaa toista "siipeä" parisen metriä). Siinä suunnittelun tuoksinnassa talosta päätettiinkin tehdä ihan normaali kaksi kerroksinen, jonka kuvittelemme olevan vähän nopeampi rakentaa.
Tammikuun puolivälissä talon pohja alkoi näyttää hyväsyttävälle, neliöitä on aika monta, mutta kun kaikki toiminnut vaatii sen oman tilansa. Ensi kyselyn perusteella LVI-vastaavan/suunnitelejakin löytynee kohtuu helposti  ja valvojakin on jo alustavasti kysytty.

Naiselle tärkein paikka (se tie miehen sydämeen käy vatsan kautta) eli keittiö oli tälläkin kertaa talon ekana suunniteltu paikka! Hyvin todennäköisesti keittiö näyttää jotakuinkin tältä 


Kahdelta keittiövalmistajalta on tarjousta pyydelty vaikka toinen on tainnut olla jo valittuna tovin, jo siitäkin syystä että toisella ei ole ovimallia mitä haluaisin.

mutta jatkoa seuraa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti