perjantai 22. huhtikuuta 2011

Alotuskokoustettu

Tiistaina 19.4 pidimme alotuskokouksen rakennustarkastajan johdolla. Talon paikka on kepitettynä tonttiin ja tontti sen verran kuivahtanut että ensi viikolla tulee kaivuri! jes! vihdoin se alkaa ihan rytinällä.. joten kaivaapas kottikärrit ja rukkaset naftaliinista meillä on kohtsillään anturanvalutalkoot! :D

Rakentamisen ihanuutta mies on uutterasti reenannut tässä odotellessa tuon aitan kanssa. Kolmelta sivulta se on valmis, eikä tämä pihan puolikaan kaipaa enää kun nosto-ovien asennusta ja oven pielilautoja. Tänään yritän olla sen verran ahkera että käyn nappaamassa pari kuvaa, joista voi teille näyttää miten hurjan muodon muutoksen aittavanhus koki.

Kevät etenee Riikolassa hitaasti mutta varmasti. Pihalta löytyy edelleen pari lumikasaa, Poukkulammen pinta on edelleen jäästä vaaleana. Pellot ovat jo lumipeitteensä hyvästelleet ja toivottaneet kuovit tervetulleiksi. Eilen illalla saimme nauttia pajulintujen konsertista pihasaunasta pois tullessa. Hauskat nämä hatarat hirsiseinät ja ikkunat, kun aamulla saa herätä pikkulintujen lauluun, uskokaa pois kyllä maalla on mukavaa!

Miulta on kyselty että miten mahdutaan tässä vanhassa tuvassa asumaan ja minkälaiseks tätä on rempattu, joten seuravassa pieni kuvapläjäys (sisustus on turhan runsas ja joka paikka täynnä tavaraa, ja jep! ahdistaa jo ihmistä joka on tottunut siihen että tavarat on siististi kaapeissa)

Yleisilmettä tuvasta, näyttää isolta ;9 eikö totta...
kiikkutuolin vieressä on muuten näistä kuvista puuttuva sohva ja heti tiskikoneen vieressä ovi, josta mennään eteiseen. Kuvassa näkyvästä ovesta pääsee läpikuljettavaan kammariin, joka on meillä wc,kylpyhuone&khh käytössä.
Tässä kuvassa näkyykin jo "ruokailutilan" puolta  liesituuletin ei ole vielä päässyt paikalleen.....ja tässä kuvassahan näkyi sitten toinen nurkka.
Tikkakoski pöytineen toimii tällä hetkellä mikron ja leivänpaahtimen sijoituspaikkana..

... "makuuhuonekin" löytyy tuvasta
eikö ookki iso tupa, kun siellä on noin iso makuuhuonekin ;) .....kuvakulmalla on hyvä hämätä, tässä paljastuu että siellä sitä otetaan unta astiakaapin ja liinavaatekaapin välissä, eikä tuo matka ruokapöydästä sänkyyn ole suuren suuri mutta mahutaan siis juuri ja juuri.

mutta nyt pitkää perjantaita viettämään.. jos vaikka etsis paikan kasvimaalle!

nuoremman neitin tekemän kiltin noidan ja itse väsäämieni kuninkaallisten kanojen myötä toivotan teille kaikille
Hyvää ja Munarikasta Pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti