sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivän puuhastelut

Aurinkoinen, lämmin ja työntäyteinen Äitienpäivä takana ja tuloksena valmis anturamuotti! Hyvä myö!

Aamupäivällä siirrettiin lähes kaikki harkot anturan sisään ja ladottiin harkot muottia varten loppuun. Äitienpäivälounaan jälkeen naputeltiin miehen kanssa muotin laudat kiinni ja perijän kera nidottiin muovit harkkojen reunoihin. Pikkasen raudoitusta ja tadaa.. anturamuotti näyttää tältä:
Innokas rakentaja (tai kokemuksesta viisastunut ammattilainen) lapioi tässä vielä kapillaarisoraa harkkoja tukemaan.... jovain passaa huomenna valumassan tulla!


ps. lauantaina tehdyn Ikean hankintamatkan tuloksena oli mm.
keittiöallas ja eikö ookkin aivan ihqEikä oo muuten ees kallis! alle 200e vesilukolla. Bauhausissa olis ollu tähän sopiva hanakin, mutta se jäi vielä hankkimatta.Keittiökalusteita tuli täydennettyä näillä koivupuisilla aterinlaatikoillaOvat Ikean ihmemaassa huomattavasti edullisempia kun keittiötoimittajan kautta.

Yläkaappeihin ostin Ikeasta myös nuppivetimet, sillä oon ihastunut näiden Gravyr- vetimien ulkonäköön.. nätit kun mitkä ja sirommatkin kun mitä olisi vakiona kaappeihin saanut.Lisäksi Ikeasta mukaan lähti vielä yksi nuuskamuikkusen hattu valaisin lisää ja tietenkin pakolliset lautasliinat ja kynttilät ;) ilman niitä Ikeassa ei voine ees käydä!

Näillä eväin uuteen rakennusviikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti