keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

runkoa, palkkeja ja telineen rakennusta..

...projekti nimeltään koti etenee päiväpäivältä :) kaksi kerroksisen rungon pystyttäminen ei olekkaan ihan yksinkertanen juttu, mutta onneks on taitavat veljekset asialla.

ja tältähän se konsvärkki näyttää tällä hetkelläei saa julkisivua sopimaan nätisti kuvaan kun vanhatupa ja vaahtera peittävät näkymään, mutta eteinen on tuo matala osa ja yläkertaan sen päälle tulee parveke.


kattotuolit / päätykolmiot puuttuu vielä.. ne nostetaan ensiviikolla paikalleen. Kohtuullisesta asennuskorkeudesta johtuen veljekset ovat tehneet kattotuoleista tämmöset "elementit"


Mie alotin ulkoverhouspanelien ja lautojen käsittelyn Tikkurilan Akvabasella jonka päälle sipasen pari kerrosta Tikkurilan Vinhaa tällä reseptillä pitäs pintojen kestä tuulet, tuiskut, vesisateet ja auringonpaisteet. Käsittelemistä riittää kolmen kilometrin verran ja valkoista Vinhaa kuluu lukuisia litroja harmaan lisäksi.

Reenasin vähän tuota maalaamista pihasaunan pukuhuoneen kanssa ja tämmösen sain siitä aikaan

saunan pukuhuone ennen:
ja jälkeen:
Seiniin ja kattoon sudittu parikerrosta Tikkurilan Vinhaa (VVA perusvalkoinen) ja lattia käsitelty Tikkurilan Valtti Akva puuöljyllä sävyllä nimeltään Lumi. Penkki odottelee vielä uutta pehmustetta ja selkätyynyjä ja pieni seinäkaappi vedintä, mutta kaikki aikanaan :D

Nyt kuitenkin Riikola vaikenee, ottaa unet ja jatkaa huomenna touhuja.

IHANIA JA LÄMPIMIÄ KESÄPÄIVIÄ PROJEKTIMME SEURAAJILLE!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti