tiistai 23. elokuuta 2011

elokuu vetelee viimesiään.. kääk..

Torpan pystytys on vähän hidastunut kun rakentaja ahertaa rekan ratissa muutaman päivän viikosta, mutta näyttäähän se jälleen vähän valmiimmalta.. kuvat puhukoot puolestaan.

Kaks kerrosta Vinhaa vedetty, ikkunan pielet koristelistaa vaille valmiit, nurkkalaudoistakin osa paikoillaan...

tää pääty on saanu ympäriltään jo telineet :) hommia hidastaa tuo telineiden siirto ja rakennus, kun ei ihan koko torpan ympär riittäneet..

Julkisivu valmistuu tässä, rakentaja rakas tuolla yläpartsilla :DNämä valkkaamani puolipyöreät vesikourut ja pyöreät rännin ei muuten olleet asentajan mieleen ;) mutta on siinä syöksytorvella ihan kivasti mittaa :D

Halluistteko kurkistaa sisälle? siellä ei oo kyllä mitään tapahtunu, mutta tämmöstähän siellä nyt on.

tästä tullaan tuppaan elikkäs eteisestä puolet tässä, toiselle puolen ovea jääp samanmoinen tila.


Tämä on se näkymä sitten eteisestä tuppaan päin.. hormia ei oo vielä pystyssä kun välipohjaan joten ei ihan vielä kehtoo tulia pisttee uuniin ;)... oikeelle tulee siis rappuset ja vasemmalle jää kodinhoitohuone..

Tämä on se kodinhoitohuone, siihen kun pistää kaappia poikieen niin mahtunee jotain säilyttämään ja pyykit pesemään sekä kuivattamaan. Kodarista tulee myös Oprin oma huone :)


Tämä on se kyökki! siihen voitte kuvitella altaan tuohon ikkunan alle, lieden vasemmalle ja saarekkeen keskelle.. miltei valmiin näköstä ;)Tähän laitetaan sitten ruokapöytä ja tuosta korkean ikkunan vierestä puuttuu vielä lasikuistille vievä ovi.


Tämä on sitten tulevaa olohuonetta.. korkeutta piisaa kuutisen metriä..

Tähän putkeen on tarkoitus tulla meijän makuuhuone ja sen päätyyn wc. eli puuttuu vielä väliseinät ja pari muuta pikkujuttua ;)

tässä istuskellaan saunan lauteilla eli kuvassa pesuhuone ja tassuamme olis tarkoitus laittaa tuohon ikkunan eteen :)

Semmosta siis sisällä, hyvällä mielikuvituksella niistä hahmottaa jotenkuten mitä ollaan tekemässä :) Maisemista tykkään ainakin ite kovasti.. joten laitetaan vielä vähän panoramakuvaa olohuoneen ikkunoista
 ja sitten todistusaineistoa rakennustarkistajan käynnistä ;)
Rakennus hyväksytty jatkakaa.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti