maanantai 15. elokuuta 2011

sadetta ja harmaata.. on vissiin syksy

Nyt sitä on tullu..vettä nimittäin vaikkei olis niin välikskään.. tokihan luonto kaipaa vettä akuutisti, mutta rakentajille siitä ei ole kun riesaa.

Torpan ulkoverhouksen naputtelu on edennyt ihan kivasti ja ylipuolet on valmista. Ikkunan puitteita laitettu yläkertaan ja ennen telineiden purkua asennetaan vielä rännit. Vinha suti heilui viikonloppuna sen verran vinhasti, että lähes kaikki paikallaan olevat panelit on käsitelty kahteen kertaan (aaltoja miule, joka kiipesin lähes räystään tasoon!!)..

Ja tältähän se torppa näyttääpi tällä hetkellä..
ihan sitä taitaa sellanen tulla kun ajattelin... joko mie olen hyvä suunnittelemaan tai tuo mies rakentamaan ;)
Ahkeraan se on naputellu torppaa valmiimmaksi, mutta nyt tahti hieman hidastuu kun kuutostie kutsui välillä.
Iltojen ollessa "vapaita" alkoi ajatukset karata sisustamisen puolelle...

Ei siihen ihan kokonaista ikuisuutta mene kun päästään sisustushommiin.. joten pläräsin tapettikirjoja läpi sen verran että taisin löytää lähes joka huoneeseen paperit :) ja tämmösiin päädyin

tämä medaljonki kuvioinen tapetti on oikeesti huomattavasi vaaleampaa ja tätä olisi tarkoitus laittaa eteiseen sekä ala- ja yläkerran aulaan.vaihtoehtona äskeiselle on tämä, en  vaan tiedä alkaako tuo punainen tökkimään jossain vaiheessa, joten lienee fiksumpaa vaan valita tuo vaalea.

Keittiöön ja ruokailutilaan tulee tätä samaa <3 ihanaa raitatapettia, jota oli jo edellisessä talossa. Tykkään ihan älyttömästi!

tätä helmiäismedaljonkia tulee sitten olohuoneeseen <3 <3 edellisestä talosta tuttua tämäkin..


Kattoon tuli valituksi alkuperäisisiä suunnitelmia mukaillen Malerin kattopaneleista  tämä:
joten kaikki tapetit sopivat pariksi :) lattian kanssa on vielä arpomista, mutta eikö tuo vielä selvinne asennukseen mennessä. 

Laattoja oon selaillu uusin silmin, mutta SE laatta ei ole vielä erottunut edukseen. Lattialaatta tulee kuitenkin olemaan normia suurempaa ja haluan sitä vaaleaa rantakiveä ainakin tassuammeen luo, sekä lattiakaivon ympärille suihkuun.

Liukuovikaapistoillekin olen muutaman ajatuksen uhrannut ja tällä kertaa taidan jättää peiliovet kauppaan ja käyttää vain valkoista lasia? Liukuovikaapistot tulossa eteiseen ja makuuhuoneeseen.

Wc:n kalusteet ovat edelleen tulossa Ikeasta. 
Makuuhuoneen yhteydessä olevaan vessaan on katseltu tätä:
kaluste on tammiviilua ja se olisi tarkoitus vielä käsitellä valkovahalla. Yläpuolelle tulee iso peili ja sen molemmin puolin lamput. Kattovalaisimeksi on hankittuna tämä (hieman jotain luksusta vessaankin ;) )


Mutta jottein nyt ihan lähtis käsistä tää fiilistely, niin lähdempä unimasan kanssa treffeille ja jatketaan sisustussuunnitelmien parissa toisen kerran lisää :)

ps. vielä ei ole ne muuttolintujen aurat lentäneet toiseen suuntaan ;)
2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tosta vaaleammasta tapetista auloihin :)

    VastaaPoista
  2. :) niin mieki ja sitäpä taitaa niihen tulla

    VastaaPoista