maanantai 24. lokakuuta 2011

puhpuhpuhallusvillaa...

Puhpuhpuh..puhallusvillaa! Nyt sitä on yläpohjassa 500mm verran ja ite kun puhallettiin niin kyseessä on tietenkin Ekovilla. Pakkasta pihalla pitelee yhteensä 82 kuutiota villaa, kuten isäni totesi että olis siinä useamman sangollisen purua ja hiekkaa saanu tikapuita pitkin takstuolien väliin viedä ennenku samaan olis päässy.

Parocin pölyn makuun on päästy myös ihan riittävästi, sillä pääosin seinissä olevat villat on oijottu ja tinttien hakkaamat reijät paikattu, sekä seiniin vedetty höyrynsulkumuovit.
Nyt vähän koolausta, 50mm villaa ja levyt seiniin. Kattilan asennusta odotellaan edelleen, toivotaan että tulis tällä viikolla, niin saatas torppaan lämpöä. Ihan tuolla meijän takka-leivinuunilla ei torppa lämpiä ;) vaikka olenki siinä lähes joka päivä tulta pitänyt.

Parvekkeen oviinkin saatiin viimein sopivat kahvat ja vaikka alkuun vähän jurputtikin, niin ovat kyllä todella monitoimiset, on tuuletussäätöä ja aukipitolaitetta. Mie odottelen edelleen kärsimättömänä sisustusvaihetta.. kodinkoneista odottelen vielä tarjousta niin tiedän jotta tuleeko Gorenje vai Upo. Laatat pitäs laittaa tilaukseen lähiaikoina, sillä koristelaatoilla on pidempi toimitusaika.

Sisustukseen olenkin jo pikkusen ostanut uutta, viimeisin tulokas edullisesti pongattu lasikannellinen laatikosto. Tyyliin sopivat pari koukkua, ikean pitsiset suojaruukut sekä tokmannin halvennusmyynnistä ihanat metallikorit.Mummo on virkannut kätensä helläksi torpan tulevien mattojen parissa :D on kuulemma pari erilaista ainakin luvassa.  Ehkä haluaisin niiden lisäksi ainakin yhden taljan lisää..

Salaa ja luvatta olen kurkkinut sillä silmällä uutta ruokapöytää, se valkoinen 1400x1400 himottas edelleen... kun vaan keksisin tuolle entiselle käyttöä.. siis ulkonäöltää jotain tämmöstä, mutta koko valkosena.ja sohvahan se on hankittava myös, pongasin Iskun sivuilta tämän kaunottaren, on vähän kuten entinen mutta vaikuttaa edullisemmalta ja päällinen on pesunkestävä.
Näihin kuviin näihin tunnelmiin.. kertaan seuraavaan.

1 kommentti: