lauantai 28. tammikuuta 2012

raksaamista rekkailun lomassa...

Päivät hurahtelee ohi, kun vormula-autot.. eletään jo tammikuun loppua joten voi kysyä mihin tämä aika katoaa?

Koti valmistuu hitaasti, mutta varmasti! valmistumis vauhtii vaikuttaa edelleen nuo palkkatyöt, joista pitää todeta että ONNEKSI niitä riittää :)
Silti jotain on saatu ajoiksi, nimittäin:
Yläkertaan kiivetään nyt hienoja koivusta valmistettuja portaita pitkin. Oprinkin uteliaisuus voitti aika pian ja neiti kirmaa jo erittäin sujuvasti yläkertaan tarkistamaan miten rakennustyöt sujuvat.

Lasten huoneiden seinäpinnat on valmiit ja lattioissakin ensimmäinen kerros maalia. Lattiamaalista miun sydän heittikin kuperkeikan sillä... Jo aikaa sitten valitsin Tikkurilan kartasta sävyn 2105, joka miusta näyttää sävylliseltä valkoiselta kartassa, mutta lattiassa se näyttää ihan harmaalle! Arvatkaas kellä on 18 litraa väärän väristä lattiamaalia???  Tein päätöksen että vedän ensimmäisen kerroksen tuolla sävytetyllä maalilla ja ostan uutta valkoista maalia kahteen seuraavaan kerrokseen.. kalliiksi tulee, mutta mie haluan sinne valkoiset lattiat!

Mies sai yläkerran aulan lattian lyötyä eilen, joten enää uupuu pikkuhuoneen sekä wc:n lattia. Ensiviikolla on tulossa sähkäri ja miehen olisi tarkoitus tehdä lastenhuoneisiin katot. Hyvin jos käy, niin pirpanat ;) saavat ensiviikonloppuna omat huoneet..eivät varmasti ole yhtään sitä hetkeä odottaneet!

mutta tämä tällä kertaa.. ensi kerralla kuvia luvassa..lupaan sen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti