keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Huoltokeskus

Kodinhoitohuone, hieman harhaan johtava nimitys tilalle, jossa pestään ja kuivatetaan pyykit. Jonka kaapeissa säilytetään siivousvälineet, pyyhkeet ja lakanat. Tila jossa vilvotellaan suihkun jälkeen ja jonka kurapisteelle on pihalta suora käynti.

Se on huone jota ilman en enää toimeen tulisi. Ainahan siitä olisi tilavemman ja enemmän säilytystilaa sisältävän voinut suunnitella, mutta kun ulkoseiniä ei enää voinut viruttaa tähän on tyytyminen. Löytyy sieltä kuitenkin paikka missä silittää, missä ommella, missä kuivattaa pyykit jne..

ja tältä se näyttää..

Tervetuloa kurkkaamaan torpan huoltokeskukseen, näkymä ovelta tässä:


vasemmalla kaapistot 


oikealla pyykki "keskus".. eli rakas Upo <3 sekä oma kehittämä pyykinkuivaus tsydeemi.
Aina jotain pinkkiä ;)  Pink isn't just a color it's an attitude..


Tää on miun suosikki lausahduksia:


Semmonenhan se.. ja tästä ovesta päästään sitten takakuistin kautta pihalle :)


ja ei, en ottais tummempaa lattiaa, vaalea on ihan ehdoton vaikka siinä joka ikinen likatahra näkyykin.. "ves on paskan paras lääke" sano mummo jo aikoinaan ja iteppähän siivoan! :)4 kommenttia:

 1. kauniisti sisustettu huoltokeskus, pinkki sopii nuorelle ihmiselle ja se tuo piristyksen valkoisen kanssa. Vaikka oletkin nyt jo lomalla, niin kysyisin mitä uima paikkaa suosittelisit siellä, en ole Tohmisjärvessä koskaan uinut, enkä muista edes enää miten sinne ajetaankaan.Voit vaikka sähköpostiini vastata jos haluat, tai tänne, jos haluat vastata.-kiitos ja hyvää lomailua.

  VastaaPoista
 2. Hei Pepita ja kiitos kommentistasi :)

  Yleistä kunnollista uimapaikkaa ei nimikkojärvessämme taida olla ja uimapaikat muutenkin vähissä. Edelleen vilvoitteluun käytetään valkealampea, nenosenlampea ja siikajärveä, kaikki siis keskustan ulkopuolella.

  Koetetaan lomailla joo :D tekemistä on vaan niin paljon ettei meinaa ehtiä rötvätä ollenkaan.

  -tanja

  VastaaPoista
 3. Teillä on niiiiin kaunista! <3

  VastaaPoista