torstai 19. heinäkuuta 2012

oma maa mansikka...

tai ainakin mansikat kakussa.

Viimekesänä jäi mansikkakakut väliin, joten nyt tilanne korjaantui, kun nuoremman perijättären nimipäiväksi lohdimme 8 munan Mansikka-valkosuklaakakun.


peruskakku ilman erikoisia kikkailuita. Välissä siis mansikoita ja kermaa, jonka sekan sulatin valkosuklaa levyn. Kuorrutuksena kermaa ja mansikoita ja vähän sulaa valkosuklaata. 
Kukaan ei sylkenyt suustaan ;) eli hyvää tuli!


pursotukset ei oikein onnistunu.. tarvinnee hankkia metallinen tylla! 
ja muuten kyllä se kerma vaahdottuu myös ukkosella, vaikka vanha uskomus muuta väittää. 


1 kommentti:

  1. Ihana kakku, mun pitää tehä kans mansikka täyttäri, olen joka kesä kans tehnyt, koska mun synttärit on unikeonpäivänä, ikää siis tulee jo 58v.ja samana päivänä täyttää pojan tyttö 5v.miten se on voinut osua samaan päivään.Kiva kun sain vinkin tuosta sun kakun koristelusta, kaunis asetelma mansikoita. Muuten tänään äitini soitti että siinä saippuasarjassa "kauniit ja rohkeat" näyttelee syksyllä shemeikan Anna, Erik Forrester on hänen isä siisä sarjassa, ite en koskaan oo kattonut sitä, mutta täytynee nyt joku kerta katsoa, eläkelläiset sitä seuraa niin etteivät sen ohjelman aikana vastaa edes puhelimeen.Terkut Annalla, ja onnea kun pääsi siihen sarjaan, äitinihän on ollut lomittajana Annan kotona ollut joskus.

    VastaaPoista