tiistai 14. elokuuta 2012

kesäloma taputeltu, arki alkaa..

Viimeinen kesäloma päivä illassa ja ihan luismuillen ei menty tänäänkään.

Aamutuimaan pidettiin valutalkoot ;) semmoset meijän rakennuksilta tutut, eli talkoissa rakentaja rakas ja mie! Autotallin nosto-ovien eteen valettiin luiskat (ei miusta ne tärkeimmät ;) mutta aina ei voi voittaa..)
Nyt pitäs valut olla tälle kesää tehtyä, sillä eilen valutalkoissa syntyi pääsisäänkäynnin eteen kuistin lattia sekä rappunen.

Päivä jatkui sujuvasti sokkelin maalauksella ja uskokaa pois; kukkapenkin perustuksella  siis ihan oikeesti meijän torpan pihaan on tulossa ensimmäinen kukkapenkki. Eihän siinä vielä ole muuta kun kasa kiviä ja läjä multaa, mutta silti enemmän kun pari päivää sitten. Nyt se sitten kriisin pukkas, kun pitäs keksiä mitä siihen istuttas...

Eikähän sitä lomaa voinu lopettaa muuten kun leipomalla Pakastimen pulla-osasto ammotti tyhjyyttään joten täytteeksi sinne syntyi läjä pullaa sekä mustikka-rahkapiirakka.


Siinäpä se loma sitten.. monta monituista suunniteltua tekemistä jäi tekemättä, mutta onneksi joitain tuli tehtyäkin. Jatketaan sitten arkena.. ja vapaapäivinä.. ja öisin. 
1 kommentti:

  1. Upea usva kuva bannerilla,ja komea on mustikkapiirakkakin, mam, niin on minullakin pakastin täynnä mustikkaa ja mansikkaa, mustikat onkin arvokkaita, kun poimin ne sieltä karjalasta, kiitos vain taas vinkistä, viime vuotisista mustikoista taidan tehdä mustikkapiirakan, ennenkuin itsellänikin työt alkaa. Hyvää elokuun loppua ja työn iloa !

    VastaaPoista