lauantai 11. elokuuta 2012

lasiveranta vaimolle-projektia..

Tadaa.. nyt on koittanut vihdoin se hetki, että uskalsin todeta lasiverannan olevan kuvattavassa kunnossa sisäpuoleltakin.

Valmis se ei toki vielä ole, mutta ihan kivassa vaiheessa...


"kaffepöytä"  Keväinen huutokauppa löytö on viimein päässyt paikoilleen. Istuinosat saivat uudet verhoilut, mutta muuten pöytäryhmä on ihan alkuperäisessä kunnossa. Jahka ehdin aitan vinnillä levänneen puusohvan kimppuun maalisutineni, niin se muuttaa tämän pöydän kaveriksi, lisäten istumapaikkoja meijän perheelle riittäväksi.


Isojen ikkunoiden kohdalle tuli tämmönen röhnötys/pötkötys-osasto, josta Opri-koirakin tykkää. Siinä näet voi vahtia kylätien tapahtumat samalla kun lekottelee pehmeällä petillä. Isot ikkunat tarjoavat live-lähetyksen maalaismaisemaan 24/7 eikä nimittäin yhteys pätki!

Verannan toisessa päädyssä näkyy vielä vaiheessa oleva "lukunurkkaus" En tiedä mistä kummasta metsästäisin tuohon rottinkituoliin pehmusteen?? Olis niin kiva hämärässä loppukesän illassa käpertyä pehmeään tuoliin lukemaan kirjaa kynttilän valossa ja naukkailla punaviiniä..mutta ei.. persuksiin painaa nuo rottinkipinnat sen verran jotta enemmän on fakiirin touhua kun nautintoa, mutta ehkä se pehmuste vielä joskus kävelee vastaan..


Verannan sähköstys on vielä vaiheessa, joten perinteisellä kynttilätunnelmalla mennään :)Lomakin lähenee loppuaan, mutta ihan vielä en luovu lomafiiliksistä.. 
Ihania hämärtyviä kesäiltoja toivotellen; 
-Tanja


1 kommentti:

  1. todella upeat tilat, veranta ja löhönurkkauskin, taas sain uuden vinkin noista kynttilöistä, tosiaankin riihimäen lasipurkit on hienossa käytössä kertakaikkiaan, muutama purkki löytyy minultakin. Tällä reissulla karjalassa sain kirppikseltä ostettua maitotonkan, ja aika halvalla, siihen ajattelin laittaa osmankäämiä kun menen kotiin, täällä joensuussa juuri kävin pitkän lenkin ja muistelin kun asuimme täälläkin Niinivaaralla. Mukaan poimin Lieksasta oikein maukkaat ja puhtaat.Hyvää loman loppua sinulle, vihdoinkin se aurinko täällä joen kaupungissakin paistaa.Arinkoista sunnuntaita T-järvelle !

    VastaaPoista