sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pärinää Pitäjänmestaruusajoissa

Eilen ajettiin kotikunnassamme pitäjänmestaruusajot nimellä John Deere Enduro ja pärinää riitti koko päiväksi. Kisareittiä kilpailijat kuvailivat maisema-reitiksi, sillä näköalat vaaroilla on kuulemma aivan huikeat!

Rannikon miehet kyseli ihmeissään, jotta Sveitsistäkö ootte nuo kukkulat tänne siirtäneet, kun maisemat on liki samanlaiset. Minen oo Sveitsistä käyny, mutta nyt kyllä mielenkiinto heräsi sen verran, että tuon enskareitin maisemat on joskus päästävä katsomaan, mutta ihan jalkapelissä ;)

Helin kanssa toimittiin eilinen päivä AT-pisteellä, joten ne näyttävimmät kisa-ajot jäi näkemättä. Useita kaatumisia nähtiin kyllä, sillä ensimmäisen sillan liukkaus yllätti usean kuskin.

14h ulkoilmassa pärinää kuunnellen, sekä enduro-maailmaan tutustuen, oli ihan mielenkiintoinen kokemus. Oli hienoa päästä toimimaan talkoolaisena kisoissa, joiden reitestä sateli kuskeilta pelkkää kiitosta. Kenenkään en kuullut reittejä haukkuvan. Moni kuski kuulosti onnelliselta, kun jaksoi maaliin saakka, vaikka kävely näytti olevan kankeaa ja nilkutusta :D Blondien päässä heräsi väkisin ajatus "mahtaa se olla hauskaa kun vapaaehtoisesti itsensä tuohon kuntoon ajaa! "  mutta ei, en siltikkään hingu koettamaan ;)

Ensi vuonna uudestaan? mikä jottei, jos talkoolaiseksi kelpaa ja kisat ajetaan.


ja lopuksi vielä kuva.. hetken mielijohteesta, sokerimassasta ja marsipaanista voi syntyä vaikka tämmönen seuranlogo kakunkoriste ;)4 kommenttia:

 1. Kylläpä tuo olis ollut mukava katsoa, milloinkaan ei olla satuttu sinne silloin kun siellä on joitakin tapahtumia, kiinnostais joskus myös olla potsipäivillä,näin muuten yhen pojan, miehen, samalta luokalta, muistan kun se räksytti mulle koulussa aina, en mennyt nyt juttusille, siellä on yks talo myytävänä, tienvarressa on puh.numerokin, askon kaupasta tenkaan päin, pitää kysyä mitä maksaa, hinta kiinnostaa, mutta tuskin ihan asumaan sinne enää tulisin, vaikka mistäs sen tietää.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hei Pepita, Pitäjänmestaruusajot, oli todella onnistunut tapahtuma ja toivottavasti se ajetaan ensi vuonna uudestaan. Ehkä pääset sitten paikan päälle näkemään.

   ko. talo on ollu jo pidemmän aikaa myynnissä, joten lienee kohtuu hintainen.

   Poista