keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ihana, kuulas syyshuomen..

Aurinko! mikä ihana valoilmiö kipusi itäisestä taivaanrannasta keskelle kuulasta keskiviikko aamua.
Mittari näytti +1,5, joten pakkasyöt ei ole enää kaukana tälläkään mäellä.

Syyskuun on taipumassa hyvää vauhtia lokakuuksi ja pikainen laskutoimitus kertoo, että kolmen kuukauden päästä joulukin alkaa olla jo taputeltu, eli koht sillään lienee kevät ;)

Eilen perheemme pää luku kasvoi kahdella. Ei, meille ei tullut koiraa, ei kissaa eikä hevosta, vaan viikoksi vieraaksemme saapui kaksi vaihto-oppilasta Saksasta. Eilinen saapuminen säkkipimeälle kylällemme sateen saattelemana korvattiin siis tällä todella kauniilla aurinkoisella aamulla. Toivotaan että sää suosisi vierailijoitamme, sillä he ovat menossa mm. Olavinlinnaa katsomaan, sekä vaeltamaan Ilomantsin korpeen.

Päivitetäänkö sitten rakennustouhuja.. JESSSSS! nyt voi tuulettaa! Torppa on sisältä V-A-L-M-I-S! Viimeisetkin verhotangot on ripustettu ja uskokaa pois olo on kun lottovoittajalla :D

Viimeiseksi valmistuivat siis yläkerran pikkukammari sekä wc ja tässä tulos:


Hyvin oli nukuttanut kammarin ensimmäistä vierasta viime yönä :)


Rakennustarkastaja Opri kierroksellaEihän elämä saa olla liian totista torvensoittoa? yläkerran vessassa seikkailee muumit!!Lasten vanhat lelutkin kaivettiin (siis totisesti kaivettiin, sillä muumitalo ja laiva löytyivät aitan alimmaisesta säilytyslaatikosta) esille ja aseteltiin paraati paikoille.

Hulluuksia on monenlaisia :D meillä koko koti on niitä täynnä. Muitten kommenteista ei onneks tarvi välittää, sillä tää on torppa on ihan meidän näkönen ja meitä varten <3

Nyt hyppään autoon ja kurvaan työmaalle..Löytölaarit avautuu huomenna joten kiirettä luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti