tiistai 11. syyskuuta 2012

iiiiks.. se valmistuu sittenkin.

Syksy tulla tupsahti kesän keskelle.. ei yllättäen vaan nopsaan. Kivien keruusta siirryttiin viime viikolla sisätiloihin ja JEEE!! ehkä tää talo valmistuu sittenkin ;) nimittäin yläkerran pikkukammari on sähköjä vaille valmis!  pesin jopa toisen ikkunan ennenkun pimeä ehti vallata tienoot.

Talon henkeen valituissa tapeteissa, lattiassa ja katossa pikkukammari näytääpi tältävähän kalusteita, verhot ja matto, niin voi vaan toivoa, että tuleva vaihtarimme nukkuu tuolla makoisasti. Ikkunoista aukeaa aika mukavat näköalat lammelle ja metsään.

Pikkukammarin viereen valmistuu tällä viikolla perillisten oma vessa, johon jo reipas vuosi sitten valittiin tapetiksi helmiäispohjainen muumi tapetti. Kalusteet tulee valko/harmaat, tasot ja lattia vaaleat, joten itsevaltiaan tavoin päätin että kalusteseinä maalatan vaahtokarkki sävyllä.. arvatkaa oliko rakentaja rakas yhtä innoissaan kun Remontti-Ässä purkin avasi ;)


Torppa siis sai kun saikin yhden vaaleanpunaisen seinän! Lupaan ostaa jonkun muun värisen maton, verhot ja pyyhkeet, ettei nyt mene ihan hempeilyksi.

Pikkukammari ja vessa ovat vielä kattovaloja vailla.. kammariin sopis miusta erittäin hyvin tämä Ikean valaisin

mutta oi Ikea, miksi oot niin kaukana.. ei yhden varjostimen takia viitsis ajella.. joten katsellaan Joenkaupungin tarjontaa ensin.

Vessaan oon jo pidemmän aikaa halunnu tätä muumilamppua

Antaiskohan minkälaisen yleisvalon, sillä peilin yläpuolelle on kuitenkin lisävakoksi tulossa tämä Ikean Musik
Niin ja peilikin puuttuu ja verhotangot ja verhot ja ja ja .. mutta jospa sitä jo loppuviikosta olisi valmiimpaa.

Mennäänkö vielä lopuksi ihan pihalle?

Suurinosa kivistä on paikkansa löytänyt. Nurmen siemenet kylvetty ja nyt vaan odotellaan että itääkö. Kastella ei ole tarvinnut, luonto on sen hoitanut. Nurmi alaa on kyllä ihan kiitettävästi! Piha näyttää niin autiolle ilman istutuksia, mutta syksyllä en enää saanut haluamiani puita enkä pensaita, joten menee väkisin kevääseen. Tältä torppa näyttää kun pihoja on muotoiltu ja "meluvalli" levitetty.


Torpan idän puoleinen pääty. Pieni vaaleanpunainen ovi vie lasikuistille. Saunan terassilta puuttu kaiteet ja pylväät on verhoilematta.


ja länsipääty tieltä kuvattuna. Tähän on suunnitelmissa lipputanko, sireeniaita sekä pari pihlajaa.


ja lopuksi se pitäjän ainoa vaaleanpunainen ulko-ovi :)

2 kommenttia:

  1. Pianhan teillä on sit harjakaiset, mielenkiinnolla seuraan mitä herkkuja laitat ja minkä kakun teet harjakaisiin, jos ne on teillä, vai kenties jo pidetty. ??komeat on maisemat yläkerran ikkunasta katsottuna, siellä on niin rauhallista ja hiljaista että voi kuulla vaikka silmäneulan putoamisen.

    VastaaPoista
  2. Eiks harjakaiset pidetä jo siinä vaiheessa kun katto on päällä ja runkopystyssä? :D
    Toiset pitä tupaantulijaiset, mutta myö ollaan aika huonoja oltu niitäkään pitämään.. joten ehkä mennään taas samalla linjalla ja jätetään varsinaiset tuparit väliin, kun ollaanhan tässä jo yheksän kuukautta asusteltu.

    Maisemat on edelleen erittäin hyvät, paikka on ihan täys 10 <3

    VastaaPoista