torstai 22. marraskuuta 2012

No niin tästä se lähtee..

Lasiverannalta kuului aamuyöstä outo kolina? Ihan kun joku olisi hiihtänyt pitkin lattiaa ja vetänyt perässään jotain? liekkö tonttu väsynyt sivakoimaan lumettomilla pelloilla, vai minkähän takia oli jättänyt nämä meijän verannalle?Kelkka on jo nähnyt useamman joulun, eikä Fazerin marmeladi-rasiakaan taida olla edelliseltä vuodelta, sillä on vanerinen. Sokeriakin on voinut ostaa ennen puulaatikossa.


Rakentaja rakasta lainaten; Mitähän ihanaa sinne verannalle huomenna ilmestyy ;)

(siis rakentaja rakas ei ole yhtään jouluihminen, joten se ei aina ymmärrä miun juttuja)
2 kommenttia:

  1. Pidän kovasti kaikesta vanhasta, tuo kelkka on ihana, niinkuin rasiakin, kaunis veranta, vai ei siellä vielä ole lunta, no täällä päin ei sitä ole ainakaan, eikä tietoakaan sen tulosta,olisi se ihanaa hiihdellä, niinkuin viime talvenakin. joulu kyntteliköt laitoin jo ikkunaan, ja muita valojahan minulla on ollut koko vuoden.Kiva seurata blogiasi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) Miekin tykkään vanhoista tavaroista ihan älyttömästi. Kelkka on löytö navetan ylisiltä. Siellä se oli kattovasojen välissä kolmen sentin pölykerroksella kuorrutettuna. Aika on syönyt puuta pahasti, mutta vielä kestää läjässä. Suksista toinen oli poikki mennyt, mutta koristekäytössä menevät vielä.
    Tänä talvena pääsen miekin hiihtämään, viime talvi meni jalkaa parannellessa.
    Ihanaa joulun odotusta sinne päin isänmaata :)

    VastaaPoista