torstai 29. marraskuuta 2012

Rankkaa rakennuspuuhaa..

Tällä viikolla miun kyökki sai luvan toimia talotehtaana! Joo-o luitte ihan oikein. Miula oli piirrustukset ja kaikki kun aloin rakentamaan. Ei sitä soitellen sotaan passaa alkaa.

Ei miusta ollu pitkästä tavarasta rakentajaks, joten päädyin valmismateriaaleihin ;) eli kiloon Sunnuntai piparkakkutaikinaa ja tämmösen torpan sain aikaseks.


Voin todeta että oli haastava rakennettava. Vastaharjat ja lasikuistin viistokatto meinasivat tuottaa tuskaa ihan todella. Piti viritellä grillitikkuja tulipalkeiksi, mutta läjässä kestää. Enkä polttanut edes sormiani, sillä kasasin talon pikeerillä kuuman sokerin sijasta. Sen verran tuo rakentaminen opetti, että ens jouluksi taidan tehdä ihan pienen saunamökin ;)  Kaavat tästä ruttasin roskiin.. jostain kumman syystä.

Tiistai aamuna odottelin päivän valkeamista seuranani kasa höyheniä ja kuumaliimapistooli. Siinä istuskellessä syntyi pari tämmöstä kuusta. Näihin idean sain naapurin Anulta :) Kiitos vinkistä, ovat miun mielestä tosi nättejä.


Tiimarin höyhenpussit maksavat näemmä näin joulun alla 1€/kpl. Näihin meni kolme pussia.. jos muistas ens pääsiäisen aikaan ostaa tarjouksesta höyheniä varastoon niin näitä vois tehdä useamman ja vähän vaikka isompiakin.

Sitä luvattua lumipyryä odotellessa voinee nauttia tästä upeasta aurinkoisesta pakkassäästä, vaikka leipoen pullaa?Ihanaa aurinkoista pakkaspäivää teille kaikille! 

2 kommenttia:

 1. Ihana talokakku, ja kaunis ulkoasukin, mistä olet löytänyt tuon uuden ulkoasun blogiisi ?taitaa teillä olla hiukan lunta,täällä sitä vasta on, mutta kylmää on, ettei voi mennä uloskaan.Hyvää alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi :)
  Kyllä meillä on lunta jo jonkin verran ja koko ajan sataa lisää :) mie tykkään ja joulunodotusfiilikset sen kun kasvaa. Pakkanen ei niin pelota, mutta pari päivää oli niin hyytävä viima, ettei meinannut millään tareta olla pihalla.

  Blogin ulkoasu on http://blo64rt.blogspot.fi/ osoitteesta. eli Free Backgrounds by itkupilli.

  Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin :) Koko viikko on taas puuhaa täysi.

  VastaaPoista