lauantai 29. joulukuuta 2012

Jouluna 2012

Komea kuusi karistaa neulasiaan päiväpäivältä enemmän, amaryllikset lopettelevat kukintaa ja kynttilä varasto alkaa uhkaavasti huveta.
Näistä seikoista voinee päätellä, että joulu alkaa olla tältä kertaa taputeltu kasaan. Jouluun mahtui herkkujen syömistä, haudoilla käynti, lahjojen vientiä, saunomista, lahjojen availua, ystävillä vierailua, kirjojen lukua, postikorttimaisemissa lenkkeilyä ja ihan vaan laiskottelua. Normijoulu meidän mittapuun mukaan.
Aaton puuroaamiainen katettu


Mitä se olisi joulu ilman kakkua? 

tai kinkkua?


kuorrutus uunia vaille valmis.

saatikka mitä olisi joulu ilman kuusta?

Totesin kuusen hakijalle, että riittää sellanen max 2m korkea ja kapea yksilö... eikös näytäkin sellaiselle ;) leveyttä lähemmäs kaksi metriä ja korkeutta yli 3,5m :D 


Kuusen oksilla valkoisten ja vaaleanpunaisten pallojen seurassa lumihiutaleita, "timantteja" ja joulunkellot, joilla ikää jo lähemmäs 30-v.Ai niin ja vielä tää.. kuva on pakko lisätä. Pipari vai piirakka? siinäpä vasta pulma


Oikeastaan vähän molempia, piparkakkutaikinaa ja pikeeriä piirakan muodossa.


Vihon viimesenä vielä meijän nuoremman prinsessan räpsäsy jouluun valmistautuvasta Riikolasta 23.12.12


Vuoden kolme viimeistä päivää edessä.. uusi vuosi jo kolkuttelee ovella. Miten sen uuden vuoden vastaanottaisi? :)

1 kommentti:

  1. On teilläkin ollut huurteisia puita, just laitoin postauksen, käythän katsomassa. Onpa upea kakku taas pöydälläsi,ja vesi tulee kielelle kun katselee kinkkua,kaunis kattaus ja nuo tuolit ihanat siipien kanssa. Hyvää alkavaa vuotta 2013 !

    VastaaPoista