sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Nyt sytytämme kynttilän..

Nyt sytytämme kynttilän se liekkii leimahtaa... Ihanaista ensimmäistä adventtia.
Aamulla pihalta löytyi kymmenkuntasenttiä pehmeää kevyttä pakkaslunta! Valkoinen vaippa oli puhdistanut maat ja mannut, mikä sen mukavampaa ja vieläpä ensimmäisenä adventtina.

Tulevalla viikolla joulua saa tehdä ihan urakalla ;) Vielä puuttuu vaikka mitä. Joulukortit vaiheessa, 2kg piparitaikinaa leipomatta, koristeita ja valoja laittamatta, laatikot suunnitteluasteella, lahjat miltei kokonaan hankkimatta,  kuuselle paikka on vielä miettimättä.. joten kiirettähän se pukkaa, mutta ressaamaan ei aleta.

Muistellaan sen sijaan menneiden vuosien joulupuita ja huomenna aletaan uusi viikko, uusin kujein :)


Joulupuu vm. 2008 Rakentaja rakas vietti joulunsa Kosovossa, joten lasten kanssa koristeltiin Citymarketin muovikuusi jo 20. joulukuuta ja se seisoi loppiaseen asti tuvan nurkassa tiputtamatta ainoatakaan neulasta.


2009 samassa kohdassa tuvan nurkassa seisoi oikea komistus! Muodollisesti pätevä ja oikein sopivan kokonen, tämä kuusi sai kyytiä urakalla, sillä heti 27.12 aloitimme tapetoida tuvan seiniä ja kuusta siirreltiin työn edetessä aina edes takaisin ja voitte uskoa, että neulasia varisi.


ja tässä edellisen kotimme viimeinen joulupuu vm.2010 Korkeutta komistuksella oli yli 3metriä ja halkaisiaa ainakin saman verran! Valosarjoja meni kaksi ja koristeita kaikki mitä löytyi. Runko oli niin paksu, jotta sitä jouduttiin veistämään miltei puoleen, ennenkun saimme mahtumaan sen jalkaan. Loppiaseen asti nautittiin tämänkin kuusen tuoksuksusta ja tsiljoonista putoavista neulasista ;)

2011 jouluna tuossa vanhassa väliaikastuvan ahtaudessa kuusipuun virkaa toimitti tuo muovihärpäke..  josta ei taidettu edes kuvaa ottaa. Se miltä näyttää joulun 2012 puu, selviää 20 yön päästä :)3 kommenttia:

  1. Ihanat joulukuuset, itse en laita kuusia enää, kun lapset on jo maailmalla, ja olen koko joulun työssä. Mutta haluaisin tuon ulkoasun myös, en vain osaa sitä löytää, koetin katsoa tuosta, mutta en enkkua osaa,tiedän että sinulla on kiire, mutta jos ehtisit jossain vaiheessa jelpata tuon ulkoasun laittamisessa.Ei mitään kiirettä.

    VastaaPoista
  2. Ulkoasun vaihtamisen pikaohje :) Tuolla on kuvien alla aina linkit, kopio se linkki ->mene oman blogin ylläpitoon -> ulkoasu -> siellä on laatikoita, joissa lukee lisää gadget, klikkaa sellaista-> valitse HTML/JavaScript -> kopio linkki sisältö laatikkoon -> tallenna ja käytä blogissa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ohjeesta,en ole muistanut koko asiaa, kokeilen onnistunko, vähä kömpelö olen näissä tietsikka jutuissa.

    VastaaPoista