maanantai 21. tammikuuta 2013

Geisha-banaanimuffinsit

Noin vuosi sitten Maku-lehden nettisivuilta tuli bongattua Geisha-banaanikakun resepti. Useampi kakku ohjeella onkin tässä kyökissä leivottu, vaan nytpä päätinkin lappoa taikinan muffinssivuokiin. Miun mielestä näistä tuli jopa kakkuakin parempia.





Geisha-banaanikakku  <- tuolla linkillä pääsee Maku.fi sivuille näiden suussa sulavien herkkujen ohjeeseen.
Ohjeen mukaan tehdysta taikinasta tulee 12 ISOA muffinsia. Paistoin näitä 200 asteessa noin 15-20min. Koristeena valkosuklaata ja nonparelleja, osan valkosuklaasta värjäsin pastavärillä keltaiseksi.

Muffinsit maistuivat parhaalle seuraavana päivänä, kyytipoikanaan tummaa hasselpähkinäistä maustekahvia. 


Muffinssi jäi rakenteeltaan kuohkeaksi ja kevyeksi


Tämän herkun kanssa voisi lisukkeena tarjota pehmeää vaniljajäätelöä. *nam*

Näistä muffinseista saatuja kaloreita voikin sitten poltella vaikkapa talviliikunnan parissa. Mie hurahdin tuohon lumikenkäilyyn ja mikä se onkaan sen mukavempaa kun kulkea hankia pitkin aurinkoisessa talvisäässä. Seuraavassa päivityksessä onkin luvassa lumikenkäily tunnelmia.
Mukavaa alkuviikkoa teille! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti