lauantai 23. helmikuuta 2013

Höyheniä & kuumaliimaa

Hups, vuosi asumista takana ja yläkerran pikkukammarin katossa roikkui edelleen alakerran aulasta lainaan napattu "nuuskamuikkusen hattu". Jotain tarttis siis tehdä..
Joulun aikaan sormet paloi rakoille, kun kuumaliimalla kiinnittelin höyheniä pahvikartioon tehdessäni näitä kuusia.


Rakot sormista on helmikuussa jo parantuneet. Oli aika toteutta netistä joskus bongaamani lamppuidea.
HÖYHENPALLOVALAISIN

Rakentaja rakkaan ensi kommentti oli EI TODELLAKAAN, kun Prismasta nappasin ostoskärryyn riisipaperipallon.. Hyvin oli hänelläkin muistissa tuo 80-luvun kauhistus ;) 
Ihan niin sekasin en miekään vielä ole, että olisin sen sellaisenaan kattoon laittanut. Riisipaperipallo kuorrutettiin 35g valkoisia höyheniä ja paketillisella kuumaliimaa. Palaneita sormenpäitä saldona yksi ja tulos on tämä:
Höyhenpallo valaisee mukavan pehmästi, eikä maksanut paljoa. Siihen kun kyllästyy niin huoletta voi sen polttaa, sillä pallon "kehyskin" on bambua.


Siellä se roikkuu pikkukammarin katossa.


Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!2 kommenttia:

  1. todella kaunis varjostin, sopii täydellisesti tuohon huoneeseen, hieno idea,ei mulla ois tullut mieleenkään tehdä joskus tuota, en tiedä sopisiko se meille, kun muutenkin on täynnä nurkat huonekaluista ja viherkasveista.Kiitos vain jos joskus jonkun kuvan voit heittää, mutta talvi on kohta ohi, kesällä ajelemme kyllä taas siellä päin, pitäähän sitä Berttaa käydä katsomassa siinä kaupan lähettyvillä jossa asuu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pepita kommentistasi :) Mie taas olen tosi huono viherkasvien kanssa ja eipä miula ookkaan niitä kun kaks anopinkieli ja lohikäärmepuu.
    Mukavaa alkavaa viikkoa siule! :)

    VastaaPoista