sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aurinkoenergiaa..

Tänä viikonloppuna sitä sai nauttia aurinkosta ihan urakalla. Lauantaina ajeltiin rakentaja rakkaan kanssa salolle, ettäänperille eli korven keskelle. Rakentaja rakas keventeli kattojen lumikuormaa miun tallaillessa kameran kanssa ympäri mantuja.


Eipä ole suuren suuri ollut perheen asumus muinoin, tupa ja kammari. Ainoina mukavuuksina luonnonkivistä muurattu leivinuuni ja piippu.


Aittavanhus uinuu lumen verhoamana... mikä näissä vanhoissa rakennuksissa minnuu niin viehättää..en ymmärrä. Mitä kaikkea ne osaisivatkaan kertoa jos puhuisivat.


Lumien pudotus urakan jälkeen notski rantaan ja tyhjentämään järveä ahvenista ;) Aika monta vuotta on kulunut edellisestä pilkkireissusta, (jos pilkkimisellä ei meinata sitä pyödän ääressä tapahtuvaa nuokkumista ) mutta niinhän se on kun pyörällä ajo, sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa


Mieletön kalaonni! Miula nyki ainakin kahdesti ja tässä rakentaja rakkaan koko saalis;


Riikolaan asti ahven ajelutettiin ja rakentaja rakas sen putsasi, voissa paistoi ja söi, jostain kumman syystä ei kuitenkaan maha tullut kuulemma täyteen? ;) 

Mikäs oli järven jäällä näistä maisemista nauttia, vaikkei kalaa noussutkaan.


Meidän ihana Opri (aika moni on kysynyt miulta, että mistä moinen nimi? noh katsokaas tiistaina 19.3 tv1 klo 13, niin tiedätte) on herännyt talvihorroksesta :D neiti latailee akkuja auringossa ja sitten virtaa riittääkin kun parissa tusinassa duracell-paristoja.


Jatkuukohan aurinkoiset päivät tulevallakin viikolla? Ehkä lasiverannan "kevät ilme" valmistuu ja pääsen nauttimaan siellä ekat päiväkahvit!


Mukavaa maaliskuista viikonalkua!

-Tanja-


1 kommentti:

  1. Pitäskähän laittoo nauhur piäle, jotta sais tietee, kuka tuo Opri on?

    Meilä ol joskus sen niminen lehmä...:)))

    Mukavoo tiistai-päivee vuan sinne Riikollaan.<3333

    VastaaPoista