maanantai 11. maaliskuuta 2013

Maaliskuinen maanantai

Olisin niin halunnut herätä sälekaihtimien välistä tulvivaan auringonpaisteeseen, saadakseni auringon tuoman valtavan energiapläjäyksen, mutta ei niin ei. Keli on harmaa ja lunta viskelee. Forecan sivujen mukaan kevääseen on 67cm matkaa, paljon saa aurinko lämmittää, ennenkun perunan panoon päästään.

Multasormea on jo tovin kutittanut. Kasvihuoneen piirrustukset ovat jo takaraivossa ja ideoita pihan istuksiin vaikka millä mitalla, ehtivät toki vielä muuttuakin ennen kun tuo lumimäärä on huvennut.
Toisaalta taas suunnitteluhan on ihan parasta.
Kaiken voi toteuttaa ja jos mieli on seuraavana päivä muuttunut, voi suunnitelman pyyhkiä pois ja aloittaa alusta. Miten päin pihasyreeniaita mahtaa tullakkaan tai minkälaiset pihakivet meille valikoituukaan, jää nähtäväksi.

Vielä ei tarvitse metsäkukkasia kerätä, mutta upeita vanhoja naavaisia oksia oli tuuli pudotellut hangelle lumikenkäreitin varrella. En malttanut olla ottamatta niitä mukaan, naava on niin kiehtova materiaali.


Aurinko murjottaa tänään pilvien takana piilossa, mutta onneksi olen vanginnut sen loistetta muutamaan valokuvaan, josta sitä ihailemaan pystyy.Seuraavana aurinkoisena päivänä taidankin riisua lasiverannan "talviturkistaan" ja siirtyä keväisiin juttuihin..
Sitä odotellessa toivotan Teille Mukavaa alkuviikkoa!4 kommenttia:

 1. Onpa sinulla upea veranta, Tanja..:)))
  Oikein hyvää viikon alkua sinulle & perheellesi.<333

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Lasiveranta on kyllä aivan ihana.. tulisipa pian kunnon kevät ja kesä, niin saisin sen kunnolla käyttöön <3
  Kiitos samoin! Aurinkokin tuli esiin kohta tämän aamuisin postauksen lähetettyäni..joten päivän lumikenkäilyt sai suorittaa komeassa kelissä.

  VastaaPoista
 3. Jo on kaunis veranta, itsekkin kun rakastan valoisuutta ja valkoista, ja myös vanhaa tavaraa, ostin viime kesänä Lieksan kirppikseltä maitotonkan, h.30eur.minusta se oli halpa, kun se on oikein kunnon tonkka numeroineen, joku sanoi että etelässä siitä maksettais 60eur.myös tuo reki tai kelkka on hieno, muutakin vanhaa on tullut kerättyä, kuten kirnu,arbian astiastoa,kahvimyllyä ja pannua ynm...maitotonkassa mulla on osmankäämiä keskellä ja reunoilla viljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miekin tykkään tuosta runsaasta valosta. Ikkunat on muuten aivan ihania, mutta minen tykkää yhtään siitä ikkunan pesusta, joten kauhulla taas kevättä odotan ;) pesu-urakkaa meillä riittää useammaksi päiväksi.
   Vanhat tavarat ovat lähellä miunkin sydäntä. Nurkista löytyy puukorvoja, pari kirnua, poljettava ompelukone, lipastoja ja miehen kauhuksi jopa pari heinäseivästä. Vanhoissa tavaroissa on jotain niiiiin kiehtovaa... mitä kaikkea ne voisivatkaan kertoa, jos puhua osaisivat.

   Poista