lauantai 20. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin se asuu meillä!

Olen jo vuodesta miekka ja kilpi haaveillut yleiskoneesta. En ihan mistä tahansa, vaan nimenomaan Kitchen Aid Artisanista. Pitkään se haaveeksi onkin jäänyt, sillä tuo klassikko masina on kohtuullisen hinnakas.

Tänään miun töissä ollessa auton takakonttiin oli ilmestynyt painava laatikko, josta löytyi...Pikkusen otti sydämen päälle, kun alkuun pelkäsin laatikossa olevan väärän värisen masinan, mutta ehei..
Tämmöinen sieltä kuoriutui ja heti joutui uusi perheenjäsen töihin!Hyvin se vaivaa ja pullat on todella kupsakat. Heti huomenna testattava minkälaiset sämpylät tällä tulee ja kakut ja ja ja.. kyllä nyt kelpaa leipoa!Korvapuustin tuoksuista viikonvaihdetta!

4 kommenttia:

 1. Ihme, että olit näin kauan ilman konetta, paljon onnea sinulle ja uudelle apulaiselle.<3333

  Leppoisaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi, Tanja..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronkeli joutuu odottamaan pitkään saadakseen sen mitä haluaa :D Kiitos! uskon että apulainen joutuu usein töihin.

   Mukavaa viikon alkua sinulle Aili-mummo :)

   Poista
 2. Onpa hieno kone, todella kaunis, en osaa arvata mitäse maksoi, minulla ikivanha hoppy hallista ostettu joskus vuonna 1975, ja harvassa käytössä.Mehevän näköiset pullat,ja aikaisemmassa se täytekakku, pojallasi on kaunis nimi.jo teilläkin päin lumet alkaa olla koht sulaneet, vielä täällä on metsässä lunta, melkein kaikki muuttolinnut on tulleet, pääskyset vain enää puuttuu.Aurinkoista sunnuntaita teille sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä nätti! liki 550e tuosta joutui maksamaan, mutta jospa se kestäisi ja vaivaisi uskollisesti pullat, sämpylät ja kakut.

   Pojan nimi oli itsestään selvyys jo 6-vuotta ennen hänen syntymäänsä :D Ei niitä täällä päin montaa samannimistä ole.

   Joo, kevät on pitkällä täälläkin.. lammet ja järvet on vielä jäässä mutta muuten lumet alkaa olla vähissä. Ihanaa! kevät on suosikki vuodenaikani.

   Mukavaa ja aurinkoista viikon alkua sinullekin! :)

   Poista