torstai 31. lokakuuta 2013

Donitsiähkyinen Simpsonin Homer

Ette kyllä uskokkaan miten hankalaa oli keksiä synttärikakkuideaa 14-vuotta täyttävälle poikalapselle! Täytteet sankari valitsi itse, mutta muuten oli kuulemma "ihan sama" miltä kakku näyttää.
Pääni puhki asti pähkittyäni päädyin yhteen pojan suosikkisarjoista eli Simpsoneihin. Googlettamalla löysin idean tähän "donitsiähkyiseen Simpsonin Homeriin".

On muuten todella fiksua muovailla tuollainen iso, erillisraajainen koriste vain paria päivää ennen h-hetkeä! Hieman oli ongelmia koossa pysymisen kanssa ja lapset jo ehdottivat avuksi kuumaliimaa :D  Hyvät hermot, cocktail-tikut ja elintarvikeliima.. niillä mentiin ja tässä tulos.Homer on tunnetusti ahmatti, joten nyt on tullut ahneelle pa**anen loppu! housut on ratki ja taju kankaalla!


Kakku on toteutettu Kinuskikissan suklaakakkupohjaan. Keskikerroksena sekä donitsin rakennusmateriaalina on neljän munan sokerikakkupohja, jonka paistoin uunipannulla.

Täytteet:

Mokkavaahto

2,5 dl      flora vispiä
0,5 dl      sokeria
2 tl          pikakahvijauhetta
0,5 tl       manteliesanssia
250 g      mascarpone juustoa

Suklaavaahto

2,5 dl       flora vispiä
0,5 dl       sokeria
2 tl           vaniljasokeria
130 g       maitosuklaata sulatettuna
250 g       mascarpone juustoa

200 g       vadelmia (upotetaan jäisenä vaahtoihin)

Kostutettu vaniljamaidolla

Päällä Suklaakuorrute.
Pursotukset vispikermaa.

Homer sekä donitsin kuorrute, valmistettu sokerimassasta.


Suklaisen kakun kaverina tarjottiin Sitruuna-lakritsamuffinsseja ja kukkosia munavoin kera! Hyvin näyttivät maistuvan ja rääppiäisetkin saatiin pidettyä! 

Näitäkään herkkuja ei tarvinnut yksin leipoa..


Apurit työssään, Ilona imuroi ja Opri vahtii! <3

1 kommentti:

  1. Jopa on erikoinen kakku, eihän tuota viitsi syödäkkään, koristeena se olisi hauska. tosi kiva että oprilla on ilona kaverina,ei tuu hänellä yksinäinen olo, niinkuin silloin katseliikkunasta ulos, mitä lie ajatellut,ehkä kaipasi kaveria itselleen. Itse olen kysellyt silkkiä tai yorkin pentua, eksyin koiratehtailioiden sivuille, eikä heistä meinannut päästä eroon, en osta heiltä pentua.Kävin lomalla siellä päin, kun siellä oli lunta, laitoin muutaman kuvan uuteen postaukseen talviset maisemat.

    VastaaPoista