sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Penkinpainajaiset ja Wanhojen tanssit

Huh! Mikä viikko, ohjelmassa oli esikoisen penkkarit ja nuoremman neidin vanhojen tanssit. Ihan äitiäkin puhalluttaa, vaikkei miun tarvinnut toimia kun taustajoukoissa.

Esikoinen päätti jo syksyllä pukeutua Nuuskamuikkuseksi.Valmiita Nuuskamuikkusen vermeitä, ei oikein mistään löytynyt, niinpä päätin ommella sellaiset ihan itse. Takki toteutettin fleece-kankaasta ja hattu nurin käännetystä enstexistä. Kaavan virkaa takissa toimitti neulepaita, hattua jouduin hieman suunnittelemaan paperin avulla. Kaulahuiviinkin löysin väreihin mätsäävää lankaa. Sitten vaan ukin metsästysreppu selkään ja huuliharppu taskuun, niin Nuuskamuikkunen oli valmis juhlimaan iisavotan päättymistä.


Tässäpä paikallisen lukiomme Abit 2013. Kuva on kopioitu Tietäväisen koulun nettisivulta, Siinä se Nuuskamuikkunen poseraa kavereittensa kanssa. 

Perjantaina olikin sitten vuorossa erilaista juhlahumua nuoremman neitosen Wanhojen tanssien parissa. Puku tähän juhlaan löytyi jo alku syksystä Juhlapuku Bellan nettikaupan mittatilausmallistosta. Tämä puku oli  muuten neljäs ko. liikkeestä tilattu puku ja voin lämpimästi suositella heitä. Asiakaspalvelu pelaa.

Herätys juhla-aamuna oli 04:45. Ensimmäiset 1,5 tuntia meni kampaajan penkissä. Neitosen pitkistä ja paksuista hiuksista kampaaja Sini loihti suunnitelman mukaisen nutturan, joka koristeltiin säihkyvin pinnein ja koristein. Meikkiin hurautettiin sitten heti perään ja Anu taituroi prinsessalle päivään sopivan näyttävän juhlameikin. Vielä tanssiaispuku päälle ja ta-daaa.. Huikean kaunis tyttäremme oli valmis viettämään ikimuistoista päiväänsä.


Teemana tänä vuonna oli New York, joten odotetusti salista löytyi vapauden patsas varjoineen.


Ohjelmaan kuului tietenkin perinteinen cicapo...


..mutta välillä tansseissa voi vähän irrotella!

Tämmöisen juhlahumun keskeltä toivotan teille oikein mukavaa alkavaa viikkoa!7 kommenttia:

 1. Tapahtumarikas viikko sinulla ja tyttärillä..:)
  Kauniita tyttäriä on ilo katsoa. ♥
  Hyvää viikon alkua sinulle ja perheellesi, Tanja!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Puku oli kyllä aivan huikea!
   Bellaan uskaltaa luottaa :D rt-tausta tuo varmuutta ;)

   Poista
 3. Upea ihana puku tyttärelläsi, kaunis on itsekkin, nuuskanuikkunenkin on söötti, uusi sukupolvi kasvaa ja varttuu siellä. Minun tyttäreni14v.poika oli myös vanhojen tansseissa täällä koulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäret ovat kohta äitiään vanhempia ;)
   Mystistä...

   Poista
 4. Voi mitä juhlaa teillä on ollutkaan! Meidänkin "wanha" vietti juhlapäivää viikko sitten. Pojilla tosin tuo päivä ei aiheuta läheskään niin suuria paineita kuin tytöillä. Todella kaunis puku tyttärelläsi :D

  VastaaPoista