sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Täällä taas

Hei rakkaat blogini seuraajat, jos teitä nyt vielä tämän pakkotauon jälkeen on? Hiljaiseloni johtui ihanan valkoisen Vaio läppärini äkillisestä poismenosta, luojan kiitos ehdin napata siitä valokuvat muistitikuille! Nyt jatketaan uuden masinan voimin, joka toivottavasti kestäisi pidempään kun kolme vuotta.

pari viikkoa sitten ehti juosta aamulenkin, ennen auringonnousua.


Riikolassakin on jo kevättä ilmassa. Krookukset pilkistelevät penkistä ja lasiverannalla, yöpakkasilta suojassa kukkii ensimmäiset orvokit sekä narsissit. Töyhtöhyypät ovat vallanneet naapurin lehmien laitumen ja joutsenet suorittaneet ensimmäiset ylilentonsa. Poukkulampi sinnittelee yhä jääpeitteen alla, mutta muuten lunta ei ole kun muistoissa. Takana on varsin erikoinen talvi.

Pääsiäinen kolkuttelee jo oven takana.. Arvatkaapas miten meinataan rakentaja rakkaan kanssa pääsiäisenä aikaa kuluttaa?
No kuinkas muuten kun TAPETOIMALLA! Nyt se siis tapahtuu; olohuone saa vihdoin seiniinsä uudet paperit! Eikä ihan mitkä paperit tahansa, vaan kotimaisen vuodesta 1885 tapetteja valmistaneen  Sanduddin rollerit.

Projektia viidentoista rullan verran.


Malttamattomana jo odotan miltä lopputulos mahtaa näyttää.
Haastetta tapetointiin tuo eniten tuo olohuoneen korkeus ja se, että emme ole vielä keksineet minkälaiset telineet tapetointia varten rakennetaan...

Olohuone sai keväisen kevyet verhot muutama viikko sitten.Kevät on alennusmyyntien aikaa, niinpä Oprikin sai uuden superlämpimän talvitakin, kyllä tässä kelpaa ulkoilla, vai mitä?Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tältä erää ja lupaan, että päivityksiä tulee jatkossa hieman ripeämpää tahtia.
Keväistä pääsiäisen odotusta teille!


6 kommenttia:

 1. Viisitoista rullaa tapettia on melkoinen urkka, mutta sittenpä näemme lopputuloksen kun työ valmistuu..:)

  Oikein hyvää pääsiäisenaikaa sinulle Tanja ja rakkaallesi! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili Mummo! Samoin sinne Tikkalaan Leppoisaa Pääsiäistä!

   Poista
 2. Hei, täällä p-karjalassa taas olen, eilen kävimme ajelemassa T-järvellä, kun kävimme uudessa-värtsilässä eisiellänäkynyt yhden yhtäkään ihmistä, sit kun tultiin kemien mäelle, niin siellä oli 3 ihmistä, ja yksi niistä oli minun tuttavani, kysyinkin häneltäettä :mihin se k-helenan raitti tulee, onpa siihenkin näköjään vastustelioita, mutta kesälomalla tuun kuvaamaan sen raitin.Mutta hyvää pääsiäisviikko riikolaan,! minäolen nyt täällä Lieksassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kun tuli yhteen noita sanoja, mutta saat kai selvän?

   Poista
  2. Hiljaiset ovat tienoot sunnuntaisin, joskaan niillä muutenkaan ruuhkaa ole tavattavissa. Suureksi ihmeeksi joo, Katri Helenan raitti on saanut vastustustakin. Itse en ymmärrä miksi vastustaa positiivista muutosta ja kaikkea uutta. Miksi ihmeessä joka kunnassa pitää olla muutama vastarannankiiski, jotka tuntuvat vastustavan vaan vastustamisen ilosta ja sen tuomasta nautinnosta.
   Itse toivon, että päätös pitää ja Kauppakatu sekä lyhyt pätkä Kirkkotiestä nimetään tosiaankin Katri Helenan raitiksi.

   Oikein Leppoisaa pääsiäistä sinullekin pike!

   Poista
 3. Me lukijat ei täältä mihinkään hävitä, vaikka niin haluaisitkin! ;) Eikä blogin pitäämisestä kannata mitään paineita ottaa, eikö sen pitäisi olla itselleen mieluista. Kirjoittelet silloin kun tuntuu, uskolliset lukijat jaksaa kyllä odotella. :)

  VastaaPoista